اختتامیه رشته ورزشی تنیس روی میز در رده‌های تیمی، دوبل و انفرادی برگزار شد

۰۸ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۷:۱۴ کد : ۴۵۱۱۰ اخبار واحدهای استانی

به گزارش ستاد خبری پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی به میزبانی شهرکرد، اختتامیه رشته ورزشی تنیس روی میز در رده‌های تیمی، دوبل و انفرادی برگزار شد.

در رقابت‌های تنیس روی میز این المپیاد در رده تیمی استان تهران غرب مقام اول، اصفهان مقام دوم، کرمانشاه و مرکزی مقام مشترک سوم را به دست آوردند.

در رده دوبل این رشته پرستو کرمی و میترا طالبی از تیم استان اصفهان مقام اول، نیلوفر محبی و محدثه معظمی از تیم استان تهران غرب مقام دوم و پروانه عاطفی و صدیق چوب تاشانی از استان کرمانشاه و حوریه رئیسی و فاطمه بی عیب خرسند از استان تهران غرب مقام سوم را مشترک کسب کردند.

در رده انفرادی پرستو کرمی از استان اصفهان بر سکوی اول، پروانه عاطفی از استان کرمانشاه بر سکوی دوم، محدثه معظمی و نیلوفر محبی از استان تهران غربمشترکاً بر سکوی سوم ایستادند.

#علمی_شو_کاربردی_شو

#المپیاد_بر_بام_ایران