دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری تمام تلاش خود را در برگزاری پنجمین المپیاد فرهنگی و ورزشی انجام می دهد

۰۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۴ کد : ۴۵۱۵۹ اخبار واحدهای استانی

به گزارش ستاد خبری پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی به میزبانی شهرکرد، دکتر فرید براتی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری در مراسم اختتامیه پنجمین المپیاد دانشجویان این دانشگاه در بخش دختران گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی بزرگ ترین دانشگاه مهارتی کشور است که دانشجویان مختصات خاص دارند قابل مقایسه با دانشگاه های دیگر نیستند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری افزود: طبق آنالیز انجام شده نرخ بیکاری در دانش آموختگان این دانشگاه کمتر است.

وی با اشاره به وضعیت رفاهی برگزاری این المپیاد، اضافه کرد: تمام تلاش کادر اجرای این المپیاد، میزبانی هر چه بهتر از دانشجویان بوده است.

دکتر فرید براتی ادامه داد: از یکشنبه هفته آینده میزبان تیم‌های ورزشی پسران این المپیاد خواهیم بود.

گفتنی است: رقابت‌های دختران پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی از روز 5 مرداد ماه لغایت 8 مردادماه با حضور 620 ورزشکار در قالب 8 رشته ورزشی به میزبانی شهرکرد برگزار شد.

#علمی_شو_کاربردی_شو

#المپیاد_بر_بام_ایران