در مراسم افتتاحیه پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی بخش پسران:

به دنبال برگزاری المپیاد جامع فرهنگی ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی هستیم

۱۴ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۱ کد : ۴۵۳۴۳ اخبار ستاد
به دنبال برگزاری المپیاد جامع فرهنگی ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی هستیم

به گزارش ستاد خبری پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در شهرکرد؛ دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: طرح برگزاری المپیادی با حضور دانشگاه های عالی سراسر کشور تهیه شده است که علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها فرصتی برای گردهمایی خانواده آموزش عالی خواهد بود.

وی با اشاره به تلاش اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای افزایش سرانه فضای ورزش دانشجویی گفت: امسال صد هزار متر مربع فضای ورزشی زود بازده به ظرفیت ورزش دانشگاه های کشور افزوده شده است.

علیزاده به برگزاری طرح پایش سلامت دانشجویی از ابتدای مهر ماه در دانشگاههای سراسر کشور هم اشاره کرد و گفت: این طرح در راستای تقویت سلامت و نشاط دانشجویان اجرا خواهد شد.

وی گفت: به دنبال برگزاری المپیاد جامعی با حضور همه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی هستیم.

مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: المپیاد های شهرستانی فرصت خوبی برای تقویت روابط با مراکز برای برگزاری المپیاد جامع ورزش دانشجویی خواهد بود و چهارمحال و بختیاری با میزبانی خوب بیش از هزار و دویست دانشجو نشان داده که ظرفیت برگزاری المپیاد های بزرگتر را داراست.

#علمی_شو_کاربردی_شو

#المپیاد_بر_بام_ایران