موسسات غیردولتی استان چهارمحال و بختیاری، می توانند مرکز علمی کاربردی راه اندازی کنند

۱۴ مرداد ۱۳۹۸ | ۲۰:۰۴ کد : ۴۵۳۶۹ اخبار ستاد

به گزارش ستاد خبری پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی به میزبانی شهرکرد، دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در برنامه زنده تلویزیونی چشم انداز با اشاره به اینکه محور فعالیت های این دانشگاه بیشتر از کمیت به توسعه کیفی توجه دارد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این دانشگاه آمادگی دارد در برخی از استان ها مانند چهارمحال و بختیاری مراکز جدیدی بر اساس ظرفیت های آنان راه اندازی نماید.

دکتر محمدحسین امید افزود: علی رغم عدم پذیرش درخواست برخی از دستگاه ها در کشور، مراکز و موسسات غیردولتی چهارمحال و بختیاری می توانند در حوزه های مختلف کشاورزی، دام، آبزیان، گردشگری و ... مجوز راه اندازی مرکز آموزش علمی کاربردی دریافت کنند.

وی با تاکید بر اینکه تقاضای موسساتی برای راه اندازی مرکز پذیرفته می شود که محیط واقعی کار داشته باشند، اظهار کرد: دانشگاه های علمی کاربردی نیز به دلیل اشتیاق برای توسعه مراکز کارآفرین به سراغ این مراکز می رود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به اینکه دوره های تک درس و تک پودمان به راحتی به موسسات ماهر داده می شود، خاطرنشان کرد: مجوز این موسسات طی چندماه آماده می شود و کاغذبازی اداری نخواهد بود.

دکتر محمدحسین امید ورود این دانشگاه به حوزه بین المللی در حوزه های جذب دانشجوی خارجی و برگزاری دوره های بین المللی اشاره و تصریح کرد: اگر در استان چهارمحال و بختیاری، مرکزی آمادگی داشته باشد می توان ظرفیت های گردشگری استان را به صورت بین المللی گسترش داد.

وی همچنین از آغاز ثبت نام دوره های جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی از 27 مردادماه جاری خبر داد و اظهار کرد: دوره های کاردانی این دانشگاه بدون آزمون است و بر اساس سوابق تحصیلی جذب دانشجو می شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه طیف رشته های این دانشگاه بسیار وسیع است، ادامه داد: خانواده ها در بررسی های آموزشی برای تعیین دانشگاه فرزندان خود رشته های متنوع این دانشگاه را نیز مطالعه کنند.

دکتر محمدحسین امید با تاکید بر اینکه دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی از اشتغال پذیری بالایی برخوردارند، افزود: بر اساس نتایج نظرسنجی های انجام گرفته 70 تا 75 درصد از دانش آموختگان این  دانشگاه شاغل هستند و 40 درصد از آن ها در رشته تحصیلی خود مشغول به کارند.

وی با اشاره به عنوان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی حدود 800 رشته شامل 450 رشته کاردانی و 350 رشته کارشناسی و ارشد دارد، اضافه کرد: شعار اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی پرورش افراد کارآفرین و کارفرماست نه کارمند.

#علمی_شو_کاربردی_شو

#المپیاد_بر_بام_ایران