ثبت نام از داوطلبان دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه ۹۸ آغاز شد

۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | ۲۱:۰۷ کد : ۴۵۷۷۳ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ثبت نام از داوطلبان دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه 98 آغاز شد.

علاقمندان برای آشنایی بیشتر و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاع از رشته های تحصیلی دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای این دانشگاه می توانند به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.uast.ac.ir مراجعه نمایند.

گفتنی است ثبت نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای مهرماه 98 این دانشگاه از تاریخ 98/5/27 و ثبت نام دوره های کارشناسی از تاریخ 98/6/2  آغاز می شود.

به اطلاع می رساند با تاکید دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، متقاضیان هنگام ثبت نام، به اشتغال پذیری، تنوع رشته و سطح بندی مراکز این دانشگاه توجه کنند.