وزیر علوم، تحقیقات و فناوری :

مراکز آموزش علمی کاربردی بخش خصوصی، مورد حمایت وزارت علوم قرار می‌گیرند

۰۲ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۹ کد : ۴۵۸۲۸ اخبار ستاد

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به منظور افتتاح چندین طرح تحقیقاتی و بازدید از مراکز علمی کاربردی که به استان کردستان سفر کرد، از حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نسب به مراکز آموزش علمی کاربردی بخش خصوصی خبر داد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص شایعه تعطیلی برخی از مرکز علمی کاربردی وابسته به دولت گفت: مراکز دانشگاه علمی کاربردی وابسته به  دستگاه های دولتی تعطیل شده است و مراکز علمی کاربردی بخش خصوصی قاعدتاً باید در کنار صنایع، حرفه‌ها، محل‌های اشتغال دانشجویان شکل بگیرند، ساماندهی شده و اساسنامه خوبی برای آن تدوین شده است.

دکتر منصور غلامی با اشاره به اینکه مراکز علمی کاربردی بخش خصوصی در آینده مورد حمایت بیشتر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار می‌گیرد، بیان کرد: توصیه داریم علمی کاربردی ها باید در کنار صنایع و حرفه‌ها باشند تا شاغلان این واحدها بتوانند اطلاعات علمی و مهارت‌های فنی خود را با استفاده از یافته‌های علمی جدید افزایش دهند که قطعا این امر در تولیدشان مؤثر خواهد بود.

وی اعلام کرد: انجام این کار هم می‌تواند در تولید، ابداع در کار، انتقال فناوری‌های جدید در کار، علمی کردن و دانش بنیان کردن کارهای تولیدی در هر بخشی از کانال این دانشگاه‌های علمی کاربردی بهتر انجام خواهد شد.

دکتر منصور غلامی به طرح بومی گزینی دانشجویان اشاره و عنوان کرد: طرح بومی‌گزینی مصوبه مجلس بوده و قاعدتاً هر تغییر باید با مجوز مجلس شورای اسلامی صورت گیرد. وزارت علوم و تحقیقات فناوری هم سال گذشته پیشنهادی برای  اصلاح و تعدیل آن ارائه داد.

وی خاطر نشان کرد: به نظر می رسد در کنار مزایای طرح بومی گزینی شامل در کنار خانواده بودن دانشجویان، تسهیل در رفت و آمدها که در مصوبه اول آن مورد توجه بوده، در طول چندسال از اجرای آن معایبی نیز دیده شده است که اصلاح آن می‌تواند در رفع معایب طرح مؤثر باشد.

گفتنی است ثبت نام پذیرش دوره کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی تا دوشنبه 4 شهریورماه و دوره کارشناسی از امروز، 2 شهریورماه از طریق سازمان سنجش انجام می شود.