همزمان با هفته دولت؛ افتتاح ۲ مرکز آموزش علمی کاربردی در استان کرمان انجام می شود

۰۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۹:۰۲ کد : ۴۵۹۴۷ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان کرمان، همزمان با هفته دولت؛ 2 مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر کرمان و خدمات بهزیستی ماه تاج امید با حضور دکتر سید احمدرضا پیش بین معاون فرهنگی و دانشجویی کشور، دکتر محسن شمسی رییس واحد استانی کرمان، مهندس فلاح مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان، حجت الاسلام و المسلمین حسن عامری نماینده مقام معظم رهبری در واحد استانی کرمان، دکتر بلندی معاون پشتیبانی سازمان بهزیستی استان و سایر مسؤلین در شهر کرمان افتتاح شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در مراسم افتتاحیه این مراکز گفت: این دانشگاه بالاترین درصد اشتغال را در بین زیرنظام های آموزشی دارد و ۷۵ درصد دانشجویان این دانشگاه پس از فارغ التحصیلی اشتغال دارند.

وی با بیان اینکه افزایش رقم ارتباط اشتغال با تحصیل نیازمند فعالیت بیشتر است ادامه داد: بیش از ۴۷ درصد دانشجوهای دانشگاه جامع علمی کاربردی در ارتباط با رشته خود شاغل هستند که باید این آمار افزایش یابد و اشتغال در ارتباط با توانمندی های فرد و هدفمند باشد.

دکتر پیش بین عنوان کرد: نیازهای استان ها در رابطه با شغل های مختلف شناسایی شده زیرا یکی از وظایف دانشگاه های علمی کاربردی آموزش متناسب با نیاز و شرایط بومی و محلی است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور ادامه داد: از آنجائیکه 60 تا 70 درصد واحدهای درسی این دانشگاه شامل دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی می باشد و علاوه بر آن 512 ساعت کارورزی و کاربینی برای دانشجویان در نظر گرفته شده است، این دانشگاه از اشتغال پذیری بیشتر دانش آموختگان در مقایسه با دانشگاه های دیگر برخوردار است.

دکتر محسن شمسی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کرمان نیز با بیان اینکه در حال بررسی تقاضاها برای جایگزینی مراکز غیر فعال استان هستیم گفت: چشم انداز دانشگاه جامع علمی کاربردی، آموزش افراد در محیط واقعی کار است.