دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه کارآفرین و اشتغال محور است

۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۹ کد : ۴۶۰۸۱ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان سمنان، دکتر بهزاد بهرامی‌نسب رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان سمنان در نشستی با اصحاب رسانه که با حضور دکتر محسن محمد زاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی و روسای مراکز علمی کاربردی استان سمنان برگزار شد، بیان کرد: 8 مرکز از 12 مرکز علمی کاربردی این استان که در سطح‌بندی کشوری مورد ارزیابی قرار گرفتند حائز سطح دو شدند و این در حالی است که سال گذشته تنها یک مرکز از استان سمنان در این سطح رده‌بندی قرار گرفته بود.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان سمنان با بیان اینکه 13 مرکز علمی کاربردی در استان سمنان فعالیت دارند که یکی از مراکز استان تازه تاسیس است و از این رو در طرح سطح‌بندی مورد ارزیابی قرار نگرفت.

وی یادآور شد: باتوجه به جدیت دانشگاه جامع در بررسی و ارزیابی طرح سطح‌بندی در سطح کشور، هیچ مرکزی در سطح یک قرار نگرفته است.

دکتر بهزاد بهرامی‌نسب از دانشگاه جامع علمی‌کاربردی به عنوان یک دانشگاه کارآفرین و اشتغال محور نام برد و گفت: مراکز علمی کاربردی استان سمنان در مقطعی که این دانشگاه رشد کمی زیادی داشت به 23 مرکز رسیدند اما با برنامه‌ای که این دانشگاه انجام داد و با ممنوعیت دستگاه‌های دولتی از ورود به حوزه آموزش عالی و حذف تدریجی مراکز غیرکاربردی، تعداد علمی کاربردی‌ها در استان به 13 مرکز کاهش یافت.

وی عدم تطبیق با شرایط دانشگاه جامع علمی کاربردی را عامل خروج مراکز تعطیل شده از گردونه مراکز وابسته به این دانشگاه دانست و گفت: همه مراکز علمی کاربردی استان سمنان مهارتی هستند که از ظرفیت‌های بالایی برخوردارند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان سمنان با بیان اینکه این دانشگاه در مهارت‌آموزی به دانشجویان توفیقات زیادی داشته خاطرنشان کرد: بیش از 75 درصد دانش آموختگان این دانشگاه بعد از تحصیل جذب بازار کار می‌شوند.

وی با بیان اینکه در دانشگاه‌های کاربردی کشورهایی همچون آلمان 100درصد دانش آموختگان جذب بازار کار و مشاغل مرتبط با رشته تحصیلی‌شان می‌شوند تصریح کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز برای جذب حداکثری دانش آموختگان خود به بازار کارهدفگذاری کرده و امیدواریم در آینده به این مهم برسیم .

دکتر بهزاد بهرامی‌نسب با اشاره به مهارت‌آموزی دانش آموختگان این دانشگاه خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود که دانشجویان این دانشگاه نه تنها خود بعد فراغت از تحصیل جذب بازار کار مرتبط با تحصیل‌شان شوند بلکه برای دیگران نیز شغل ایجاد کنند.

رئیس دانشگاه علمی‌کاربردی استان سمنان از قرار گرفتن مرکز علمی کاربردی کلران سمنان در بین 10 مرکز برتر کشور خبر داد و عنوان کرد: این مرکز داوطلب جذب دانشجوی خارجی نیز هست و وعده ایجاد همه زیرساخت‌های لازم برای این مهم را نیز داده است.

وی از تحصیل سه هزار دانشجو در مراکز علمی کاربردی استان خبر داد و افزود: جمعیت دانش‌آموختگان دانشگاه علمی‌کاربردی استان سمنان بالغ بر 18 هزار نفر هستند.