دکتر محمدحسین امید:

گام بعدی پس از سطح بندی مراکز آموزشی، ارزیابی مدرسان این دانشگاه است

۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۹:۰۴ کد : ۴۶۰۹۷ اخبار ستاد

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان البرز، در آستانه سال تحصیلی جدید و همزمان با ثبت نام دانشگاه‌ جامع علمی کاربردی، دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور دکتر پیمان دانش کار آراسته رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان البرز، در نشست خبری با رسانه های گروهی استان البرز به تشریح اهم برنامه های این دانشگاه پرداخت.

در آغاز این نشست رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تشکر از اصحاب رسانه که به عنوان بازوان فرهنگی این مجموعه در اطلاع رسانی مفید و به موقع اخبار و رویدادهای مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی  پیشتاز بوده اند، گزارشی از ثبت نام مراکز آموزش علمی کاربردی اعلام کرد و اظهار داشت: خوشبختانه نسبت به مهر سال گذشته بیش از ۱۵ درصد رشد ثبت نام داشتیم و امیدواریم در انتهای مهرماه در فرآیند تکمیل ظرفیت این رشد بیشتر نیز شود.

وی ادامه داد: البته هنوز ۷۵ درصد از ظرفیت دانشگاهها خالی مانده که انتظار داریم بازمانده‌های ثبت نام در دانشگاهها که هنوز تصمیم قطعی برای انتخاب رشته نگرفته‌اند و دانشگاه مورد علاقه خود را نیافته اند به خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی ملحق شوند.

دکتر محمد حسین امید با بیان اینکه گرچه استان البرز در زمینه صنعت و کشاورزی دارای تاریخچه و قدمتی طولانی است، اما در میان رشته‌های علمی کاربردی رشته‌های کشاورزی و دامپروری چندان ورود نکرده‌اند که امید است تولیدکنندگان در عرصه‌های مختلف کشاورزی در این مسیر گام بردارند.

وی با اشاره به این که دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها دانشگاهی است که امسال کمترین افزایش شهریه را داشت، خاطرنشان کرد: در مقایسه با سایر دانشگاهها، این دانشگاه با ۱۰ درصد رشد، کمترین میزان شهریه را دریافت کرده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تشکر از دست‌اندرکاران دانشگاه علمی کاربردی استان البرز که در سایه همدلی و همکاری توانستند علاوه بر ورود به سطح بین المللی جزو ده مرکز برتر در سطح کشور شوند، گفت: امسال یکی از برنامه های ما محقق شد و توانستیم برای دومین بار ارزیابی سراسری از مراکز را انجام دهیم.

وی ادامه داد: البته این کار را در سال تحصیلی گذشته نیز انجام دادیم ولی امسال برای اولین بار نتایج به طور رسمی اعلام شد.

دکتر محمدحسین امید ضمن ارائه گزارشی از سطح بندی مراکز علمی کاربردی در سطح کشور اظهار داشت: این سطح بندی در ۴ سطح انجام شد. در سطح  ۱هیچ مرکزی حائز رتبه برتر نشد. از سطح ۳ به سطح۲ ارتقای خیلی خوبی داشتیم و حدود ۲۰۰ مرکز در این رتبه قرار گرفتند. البته برای سطح ۴ نیز تصمیمات اتخاذ شده است و هر مرکزی که دو سال پیاپی در این سطح قرار گیرد از ادامه فعالیت محروم خواهد شد.

وی دلایل عمده عدم همکاری با برخی مراکز را در ۳ دلیل عمده کمبود فضا، انحلال برخی مراکز دولتی بر اساس مصوبه ابلاغی دولت و نهایتاً مشکلات برخی مراکز از نظر معیارهای کیفی دانشگاه اعلام کرد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی همچنین از سطح بندی مدرسان در آینده خبر داد و اظهار داشت: در صدد هستیم در جهت کیفیت بخشی به سطح تدریس و افزایش حس رقابت سالم بین مدرسان، طرح سطح بندی مدرسان را نیز اجرایی کنیم.