افتخار آفرینی مدرس تربیت بدنی مرکز علمی کاربردی نیروی انتظامی در هجدهمین بازی های المپیک پلیس و آتش نشان های جهان

۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۲۰:۵۱ کد : ۴۶۰۹۸ اخبار واحدهای استانی

مدرس تربیت بدنی مرکز علمی کاربردی نیروی انتظامی استان کردستان در هجدهمین دوره بازی های المپیک پلیس و آتش نشان های جهان موفق به کسب مدال طلا در رشته کاراته شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان، ابوالقاسم پایدار مدرس شایسته رشته تربیت بدنی مرکز علمی کاربردی نیروی انتظامی استان کردستان در هجدهمین دوره بازی های المپیک پلیس و آتش نشان های جهان در شهر چنگدو چین در رشته کاراته صاحب گردن آویز طلا شد.

این مسابقات در 60 رشته ورزشی و با حضور نمایندگان 80 کشور در شهر چنگدو چین از تاریخ  16 مردادماه سال جاری آغاز و به مدت 10 روز برگزار شد که ابوالقاسم پایدار مدرس تربیت بدنی مرکز علمی کاربردی نیروی انتظامی استان کردستان در رشته کاراته وزن 65- کیلوگرم موفق به کسب مدال طلا شد.

خاطر نشان می شود نامبرده در مراحل مقدماتی حریفانی از کشورهای هلند، فرانسه، روسیه از پیش رو برداشت  و در فینال نیز حریفی از هنگ کنگ را مغلوب خود کرد و در نهایت مقام اول این دوره از مسابقات را در رشته کاراته کسب کرد.

خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی این موفقیت را به مدرس توانمند مرکز علمی کاربردی نیروی انتظامی تبریک گفت.