فلسفه وجودی دانشگاه جامع علمی کاربردی پیوند آموزش‌های عالی با محیط کار است

۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۲ کد : ۴۶۱۵۷ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان رضوی، دکتر مرتضی تشکری رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان رضوی در نشست تشکلات کارگری که در محل مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر مشهد برگزار شد، گفت: فلسفه وجودی دانشگاه جامع علمی کاربردی، پیوند آموزش‌های عالی با کار است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان رضوی در این نشست بیان کرد: با اشاره به روند و اهداف تشکیل دانشگاه جامع علمی کاربردی و فلسفه وجودی این دانشگاه، پیوند آموزش‌های‌عالی با کار، اشتغال و فعالیت‌های توسعه‌ای و اقتصادی و یا همان رابط آموزش عالی با محیط کار است.

وی افزود: در حال حاضر هزار رشته کاردانی و کارشناسی در ۴ گروه صنعت، فرهنگ و هنر، کشاورزی و مدیریت و خدمات اجتماعی بر اساس نیاز فعالان عرصه اقتصاد،کسب و کار، هنرمندان و سایر اقشار تدوین و در حال اجرا است.

دکتر مرتضی تشکری همچنین با اشاره به نقش کارگران در جامعه و رفع نیازهای اجتماع اظهار داشت: هر ارزش افزوده و تولیدی در اجتماع، مدیون کار و کارگر است و هدف نهایی ما ارزش بخشیدن و ارتقا سطح علمی و آگاهی این قشر است .

وی تصریح کرد: آموزش‌های ما باید منزلت و جایگاه اجتماعی این قشر زحمتکش را ارتقاء دهد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان رضوی در ادامه عنوان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی آمادگی دارد تا آموزشهای مختلف و متنوعی را در حوزه کاری کارگران بصورت کوتاه مدت و بلند مدت بر پایه تحلیل شغلی این عزیزان تصویب و اجرا کند.