ساختمان جدید مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۶ تهران افتتاح شد

۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۷:۱۴ کد : ۴۶۱۵۹ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کابردی استان غرب تهران، با حضور دکتر پیش بین سرپرست دانشگاه علمی کابردی استان تهران غرب و دکتر حق شناس عضو و رئیس کمسیون فرهنگی – اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران و در راستای توسعه استانداردهای آموزشی و دانشجویی، ساختمان جدید مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 6 در منطقه جنوب غرب شهرتهران(منطقه 17) افتتاح و آماده بهره برداری شد.

در این مراسم سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان تهران غرب با بیان این که دانشگاه جامع علمی کاربردی به دنبال افزایش علم و مهارت دانشجویان است گفت: این دانشگاه مانند بسیاری از مراکز دانشگاهی دیگر صرفاً به دنبال آموزش های تئوری نیست و لذا وجه تمایز آن با مجموعه های دیگر نیز در همین امر می باشد.

وی آموزش مهارتی، تنوع رشته ها و تناسب آن با محیط واقعی کار را  از جمله عواملی برشمرد که موجب شده تا استقبال ویژه ای جهت ادامه تحصیل در میان شاغلان محیط کار ازدانشگاه  صورت پذیرد و لذا  بالاترین میزان اشتغال را در بین سایر مجموعه های آموزشی داشته باشد.

سپس رئیس کمسیون فرهنگی – اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران  ضمن تبیین جایگاه و نقش آموزش و دانشگاه بر مناسبات اجتماعی و فرهنگی منطقه، خواستار شناسایی و استفاده از ظرفیت های منطقه ای و تعامل با ساکنان، مشاغل و مجموعه مدیران منطقه ای جهت هم افزائی هر چه بیشتر از جانب مراکز آموزش علمی کاربردی شد.

دکتر حق شناس تعامل دانشگاه در این زمینه را عاملی جهت حل مشکلات و نیز توسعه منطقه دانسته و اظهار امیدواری کرد تا از خلال این امر قرابت بیشتری بین محیط آموزشی با شهروندان و سایر فعالان منطقه ای ایجاد شود.