سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان:

ایجاد شهرک دانش کسب و کار، راه رسیدن به اهداف علمی کاربردی را هموار می کند

۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۲۰:۰۷ کد : ۴۶۱۶۹ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان، با حضور دکتر مهدی قیصری سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان و روسای مراکز علمی کاربردی این استان، ششمین مجمع عمومی روسای مراکز علمی کاربردی استان اصفهان برگزار شد.

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان در ارتباط با ایجاد شهرک دانش کسب و کار اظهار کرد: دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربری ظرفیت های بالایی دارند و وجود دانشجوهای جوان در کنار دانشجوهای با تجربه از ظرفیت های متمایز این دانشگاه به شمار می رود.

وی ادامه داد: دانشجویان با کسب مقام نخست در المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان علمی کاربردی کشور نشان دادند که با حمایت مراکز، استعداد و توانایی خود را بروز خواهند داد.

دکتر مهدی قیصری ادامه داد: با ایجاد شهرک دانش کسب و کار می توان از ظرفیت دانشجویان در پیشبرد اهداف دانشگاه علمی کاربردی استفاده کرد.

وی تصریح کرد: حضور تمامی مراکز علمی کاربردی در پردیس علمی کاربردی زمینه ساز برای تجمیع آزمایشگاه ها و کارگاه های مشترک، فضاهای آموزشی و فرهنگی با حفظ محیط کار واقعی باعث اجرای دوره های مهارتی کیفی تر خواهد شد.

گفتنی است در ششمین مجمع عمومی روسای مراکز علمی کاربردی استان اصفهان در ارتباط با ایجاد پردیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان و ایجاد شهرک دانش کسب و کار تبادل نظر شد.

در پایان این مجمع نیز از جمعی از روسای مراکز علمی کاربردی به پاس سالها حضور پرتلاش در مراکز علمی کاربردی تقدیر شد.