کسب ۳ مقام برتر کشوری توسط کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه جامع علمی کاربردی در هفتمین جشنواره ملی رویش

۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۲ کد : ۴۶۲۶۸ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر پیش­ بین معاون فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه با اعلام این خبر افزود : در هفتمین جشنواره رویش که توسط وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری برگزار شد . کانون صنایع دستی مرکز حوزه هنری کرمان در بخش صنایع دستی ،کانون­ فرهنگی هنری مرکز 23 تهران در بخش فرهنگی و هنری (موسیقی) و آقای مهران کریمان از کانون مرکز خبرنگاران خراسان رضوی بعنوان برگزیده رشته عکس انتخاب شدند .

در مراسم اختتامیه این جشنواره که به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس در شهریورماه 1398 برگزار گردید با حضور مسئولین عالی وزارت علوم و دانشگاه­های کشور از کانون­های برتر دانشگاه تقدیر بعمل آمد .

لازم به ذکر است در هفتمین جشنواره رویش، ۱۲۸۱ کانون از ۱۳۷ دانشگاه کشور حضور داشتند که تنها 33 دانشگاه حائز رتبه شدند .