شهادت دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی

۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۰ کد : ۴۶۳۰۲ اخبار واحدهای استانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان رضوی، صبح روز جمعه  با حضور مردم شهید پرور و مسئولان انتظامی و نظامی سبزوار پیکر شهید سید مصطفی محبی پارسا، دانش آموخته دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان رضوی، پس از اقامه نماز توسط امام جمعه، از مقابل مسجد جامع شهرستان سبزوار تشییع و برای خاکسپاری به زادگاه این شهید انتقال پیدا کرد.

شهید مصطفی محبی پارسا از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی سبزوار دو خراسان رضوی بود که در تیرماه 1398 در رشته حسابداری – حسابداری مالی انش آموخته شد و در تاریخ 26 شهریور ماه سال جاری در درگیری با اشرار مسلح در منطقه سیستان و بلوچستان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

گفتنی است سه نفر از همراهان وی نیز در این درگیری مجروح شده اند که حال عمومی آنها مطلوب گزارش شده است.

شهید محبی پارسا متولد سال 1363بود که از وی دو فرزند دختر به یادگار مانده است.

دانشگاه جامع علمی کاربردی شهادت این دانشجوی گرامی را به محضر امام زمان (عج) و مقام معظم رهبری و خانواده این شهید والامقام تبریک و تسلیت عرض می نماید.