منتظر موافقت وزارت علوم برای تکمیل ظرفیت پذیرش هستیم

۰۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۱ کد : ۴۶۴۷۶ اخبار ستاد

دکتر محمد حسین امید در گفتگو با خبرنگار ایسنا گفت:برای مهر ماه سال جدید 400 هزار ظرفیت پذیرش دانشجو اعلام کرده ایم که حدود 90 هزار نفر پذیرش شده اند و با بیش از 300 هزار ظرفیت خالی برای شروع سال تحصیلی روبرو هستیم.

وی در ادامه گفت: برای تکمیل ظرفیت پذیرش درخواست خود را به وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری اعلام کرده ایم و منتظریم با موافقت وزارت علوم در هفته اول مهرماه این مجوز صادر شود.

به گفته دکتر امید براساس قانون برنامه ششم توسعه کشوری سهم آموزش های مهارتی در کشور باید به 30 درصد برسد و در حال حاضر در مجموع سهم دو دانشگاه فنی و حرفه ای و علمی کاربردی از 15 درصد هم کمتر است و هر چه بتوانیم از دانشجویانی که به هر دلیل در کنکور به خواسته خود نرسیده و پشت کنکور هستند در این رشته ها جذب کنیم به نفع نظام، کشور و دانشگاه است.