دکتر بادامی:

استارت آپ انگور در تاریخ ۲۸ و ۲۹ آبان ماه امسال در دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان شمالی برگزار می شود

۲۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۰ کد : ۴۶۶۷۱ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان شمالی، دکتر بادامی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان شمالی در جمع اعضای شورای اسلامی شهرستان بجنورد حضور پیدا کرد و گفت: یکی از ماموریت های دانشگاه جامع علمی کاربردی معرفی و تبادل نظر پیرامون ظرفیت های تولید، فرآوری، اشتغال زایی و آگاهی از یافته های نوین متخصصان و اندیشمندان است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان شمالی در خصوص برگزاری استارت آپ و اهمیت آن و لزوم همکاری مجموعه شهرداری مطالبی را بیان داشت و گفت: دنیای امروز دنیای تحول و پویایی است و این تحول در همه حوزه های فکری، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، کشاورزی و.. صورت گرفته است. در این دنیا نمی توان با شیوه های سنتی کاشت، داشت و برداشت در حوزه کشاورزی ادامه حیات داد و می بایست حتماً با بهره گیری از فن آوریهای نوین و بومی سازی آنها متناسب با جامعه و محیط بتوانیم تغییراتی را ایجاد کنیم .

وی در ادامه از برگزاری استارت آپ انگور در تاریخ 28 و 29 آبان ماه امسال خبر داد و فرهنگ سازی و تبلیغات در این حوزه را یکی از اولویت های استارت آپ ذکر کرد و افزود: در این حوزه شورای شهر و شهرداری می تواند همکاری موثری داشته باشد.

در ادامه دکتر امانی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر ضمن استقبال از برگزاری این رویداد در سخنانی اظهار کرد: دوره آموزش های انتزاعی تمام شده است و می بایست ضرورتاً به سوی کار و عمل و تربیت متخصصان عامل برویم و از این جهت رویکرد آموزشی دانشگاه علمی کاربردی ستودنی است.