دانشگاه علمی کاربردی استان البرز؛ میزبان نخستین کارگاه آموزشی مهارت­های مشترک مشاوران کسب و کار و کارآفرینی

۲۳ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۱ کد : ۴۶۷۰۳ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی، دکتر مهدخت بروجردی علوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، از برگزاری نخستین کارگاه آموزشی مهارت­های مشترک مشاوران کسب و کار و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت آزمایشی در استان البرز خبر داد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در این خصوص گفت: در راستای تحقق شعار سال ۱۳۹۸ و حرکت به سوی اهداف دانشگاه کارآفرین، با توجه به کمبود مشاوران خبره و کارآزموده در حوزه کسب و کار و کارآفرینی، با تصویب کمیته کارآفرینی و هیأت رئیسه این دانشگاه، مقرر شد تا با ارائه آموزش های پایه و مورد نیاز مشاوران این حوزه گام موثری در جهت رفع خلاء موجود برداشته شود.

وی ضمن تاکید بر لزوم اشاعه فرهنگ کارآفرینی و مهارت آموزی، اظهار امیدواری کرد که تا پایان سال شاهد برگزاری این کارگاه در تمام مناطق 9 گانه دانشگاه باشیم.