بازدید میدانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ظرفیت های مراکز آموزشی علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی

۲۸ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۱ کد : ۴۶۷۵۰ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی، هیاتی متشکل از دکتر احمدزاده راجی معاون اداره کل دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر دلاور مدیر کل دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی و جمعی از کارشناسان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه جامع علمی کاربردی و در راستای برداشتن گام های بین المللی شدن دانشگاه و پذیرش دانشجویان غیر ایرانی از امکانات و ظرفیت های مراکز آموزشی ماشین سازی، ایدم و شیرین عسل بازدید کردند.

این هیات در جهت بین المللی شدن و پذیرش دانشجو از محیط های کارگاهی، آزمایشگاه ها، لابراتوارها، محیط کارورزی، محل ها و فضاهای آموزشی، خط تولید و .... مراکز مراکز آموزشی ماشین سازی، ایدم و شیرین عسل بررسی و بازدید کردند.

گفتنی است استان آذربایجان شرقی به دلیل وجود کارخانجات صنعتی و صنایع غذایی به عنوان قطب صنعت، شیرین و شکلات کشور می باشد.