مرکز نوآوری مبلمان و صنایع وابسته دانشگاه جامع علمی کاربردی افتتاح شد

۰۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۴ کد : ۴۶۸۰۷ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی غرب تهران، با حضور دکتر سید محمد حسن پیش بین سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی غرب تهران، دکتر موسی زاده مدیر کل دفتر امور پژوهش و نوآوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر زارع سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون استان تهران، جمعی از روسای ادارات واحد استانی غرب تهران، تعدادی از صاحبان و مدیران صنف و صنعت مبلمان و نمایندگان تشکل های ذیربط و نیز عده ای از دانشجویان، مراسم افتتاحیه مرکز نوآوری مبلمان و صنایع وابسته این دانشگاه در تالار مرکز آموزش علمی کاربردی انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون استان تهران برگزار شد.

در ابتدای این مراسم سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون استان تهران ضمن خوش آمدگویی به میهمانان عنوان کرد: مرکز نوآوری مبلمان و صنایع وابسته با هدف حمایت از افراد مستعد و خلاق و با ارائه چشم‌انداز توسعه فن‌آفرینی  از طریق ایجاد بسترهای حمایتی مناسب، زمینه پرورش ایده‌های نو و کاربردی را فراهم خواهد آورد.

وی با اشاره به وجود زیرساخت‌های فراهم‌شده در مرکز نوآوری مبلمان و صنایع وابسته، شرایط حضور در فضای کسب ‌­وکار را برای صاحبان طرح‌­ها و ایده ‏های نو در هنر صنعت مبلمان و صنایع وابسته مهیا دانست.

دکتر زارع  با اشاره به وجود فضای کار اشتراکی­، شبکه ارتباطی گسترده با فعالان زیست­‌بوم، برخورداری از حمایت‏ شهرک‏ های صنعتی، اتحادیه‏ ها و تشکل‏ های ذیربط در هنر صنعت مبلمان کشور و وجود تفاهم‌­نامه با مراکز علمی و دانشگاهی و گروه راهنمایان و اساتید متخصص در حوزه مبلمان و کسب ­‌وکار، موقعیت های ممتازی را برای صاحبان طرح‌­های نوآورانه فراهم دانست که هریک به سهم خود می تواند در رهنمون ساختن آن ها در مسیر مناسب رشد و ارزش‌­آفرینی موثر واقع گردد.

سپس دکتر شیرمحمدی، ریاست هیات مدیره مرکز دائم صادرات و سرمایه ‏گذاری ایران، ضمن اعلام حمایت معنوی از مرکز نوآوری مبلمان و صنایع وابسته تشریح کرد: صادرات مقوله ‏ای دانش بنیان است که باعث ورود تولیدکنندگان مبلمان و دکوراسیون داخلی به بازار ۱۰۰۰ میلیارد دلاری همسایگان می شود.

وی با اشاره به این نکته که هر یک میلیارد دلار صادرات، می‏تواند حداقل ۷۰۰۰ شغل پایدار ایجاد نماید. بزرگترین چالش امروز در بازار بزرگ مبل را عدم توجه به الگوی صحیح صادرات و جذب سرمایه خارجی دانست.

سپس دکتر افضل، معاونت نیروی انسانی مخابرات استان تهران نیز ضمن تشریح روند برگزاری استارت ‏آپ ها در مراکز نوآوری افزود: بعد از نهایی شدن ایده ‏های پردازش ‏شده، مراکز نوآوری باید با حفظ امانت لازم، نسبت به مذاکره با سرمایه‏ گذاران ریسک‏ پذیر اقدام نمایند.

وی در ادامه مطرح کرد: مراکز نوآوری باید در راستای جذب حامیان معنوی تلاش نمایند تا حامیان مذکور در استراتژی‏ های سازمانی خود به عنوان یک مسئولیت اجتماعی حمایت معنوی لازم را از مراکز نوآوری به عمل آورند.

دکتر موسی زاده، مدیر کل دفتر امور پژوهش و نوآوری دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در این مراسم ضمن تشریح اهداف مراکز نوآوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، به تفاوت های موجود در بین نوآوری باز و بسته اشاره کرد و بر نقش نوآوری باز در توسعه صنعت مبلمان تاکید کرد.

دکتر سمیع‏ زاده، دبیر انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون به عنوان سخنران آخر این مراسم افزود: مرکز نوآوری مبلمان برای موفقیت، باید همه مولفه‏ های اکوسیستم نوآوری را همسو، هم‏ جهت و هم ‏افزا نماید.

وی مهم‏ترین مولفه ‏ها را در این زمینه شامل: صنف، صنعت، دستگاه‏های حامی، مالکیت‏های مادی، معنوی و فکری، بانک‏ها و سرمایه‏ گذاران ریسک ‏پذیر دانست.

دکتر سمیع ‏زاده همچنین با بیان اینکه مرکز نوآوری باید بستری را فرآهم نماید تا نیاز از سمت صنعت به دانشگاه هدایت شود؛ تاکید نمود؛ ایده ‏ها و نوآوری‏ ها  باید بر مبنای نیازهایی شکل بگیرد که از جانب صنعت تعریف شده باشد.

در پایان سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان غرب تهران به جمع بندی مطالب ارائه شده در این مراسم پرداخت و ضمن تشکر و اهداء لوح تقدیر به دانشجویان برتر مرکز آموزش علمی کاربردی انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون به خاطر کسب عنوان برند برتر مبلمان در نمایشگاه بین المللی مبلمان HOMEX 2019(مرداد 98)، از پوستر رویداد شتاب (استارت آپ) هنر صنعت مبلمان و صنایع وابسته رونمایی شد.