نشست هم اندیشی سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی برگزار شد

۱۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۲ کد : ۴۶۹۰۸ اخبار واحدهای استانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی، با حضور دکتر قالیچی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی، مسئولان کمیته های مسابقات، روسای مراکز آموزشی و کارشناسان فرهنگی مراکز آموزشی استان آذربایجان شرقی، نشست هم اندیشی سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی این استان در سالن جلسات دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی برگزار شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی در ابتدای مراسم ضمن اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت مسایل فرهنگی، گفت: باید دانشگاه ها نگاه ویژه و جدیت کافی در خصوص موضوعات فرهنگی و برگزاری برنامه های فرهنگی دانشجویان داشته باشند.

وی در خصوص برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها نیز افزود: مناظرات دانشگاهی کشور در همین راستا در تمامی واحدهای استانی و به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در آذرماه برگزار خواهد شد.

دکتر قالیچی عنوان کرد: دانشگاه و دانشجویان باید آگاهی های سیاسی و به روز داشته باشند ولی نباید مسئولان دانشگاه را سیاسی کنند؛ بلکه فضای دانشگاه طوری باشد که همه بتوانند حرف های علمی خود را در چارچوب قوانین و آیین و مقررات بزنند.

در ادامه رئیس اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی به ارائه گزارشی در خصوص نحوه برگزاری مسابقات و برنامه های مربوط به آن پرداخت.

وی ضمن معرفی کمیته های مختلف مسابقات، به شرح فعالیت های حوزه های کاری پرداخت.

همچنین قلی زاده با اشاره به بندهای گزاره های مسابقات گفت: تمامی گزاره های مناظره مربوط به دانشگاه جامع علمی کاربردی می باشد که این گزاره ها در راستای بهبود عملکرد مراکز آموزشی در فعالیت های خود می باشد.

در ادامه حاجی بلند مسئول کمیته داوری مسابقات، به ارائه گزارشی در خصوص داوری مسابقات پرداخت و گفت: با عنایت به تجربه هایی که در برگزاری دوره های قبلی مناظرات در سطح استانی و منطقه ای داشتیم تمام تلاش خود را برای برگزاری مطلوب مسابقات خواهیم داشت.

در این نشست روسا و کارشناسان مراکز آموزشی به بیان دیدگاه ها و پیشنهادهای خود از جمله برگزاری برنامه های جانبی، برنامه بازدید از مراکز آموزشی، اخذ نقطه نظرات شرکت کنندگان قبلی مناظرات کشوری در راستای برگزاری مطلوب مسابقات، دقت نظر کمیته داوران و ... پرداختند.