اهدای مدال طلای شناگر دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خوزستان به فرزند شهید مدافع حرم

۱۹ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۰ کد : ۴۶۹۸۷ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خوزستان، رضا برات پوری شناگر و دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خوزستان، همزمان با چهارمین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم حاج نادر حمید در جمع تعدادی از مسئولان لشکری و کشوری مدال قهرمانی خود در این مسابقه ها را به فرزند شهید مدافع حرم حاج نادر حمید اهدا کرد.

رضا برات پوری دانشجوی شایسته مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری اهواز هدف از این اقدام را قدردانی از تلاش و فداکاری شهیدان مدافع حرم و مبارزه با دشمنان اهل بیت(ع) اعلام کرد.

وی افزود: زنده نگه داشتن یاد و نام شهدای مدافع حرم و تجلیل از خانواده های آنان از دیگر اهداف من برای اهدای مدال طلای خود است.

مدال طلای این شناگر نیز از سوی حضرت آیت الله شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و امیر پوردستان رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش به گردن فرزند شهید آویخته شد.