نخستین کمپ کارآفرینی دانشجویان مراکز علمی کاربردی استان ایلام افتتاح شد

۲۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۰ کد : ۴۷۰۶۷ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی ایلام، با حضور دکتر اسفندیار محمدی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی ایلام، جمعی از مدیران استانی، نخستین کمپ کارآفرینی دانشجویان مراکز علمی کاربردی ایلام در مرکز جهاد دانشگاهی این استان آغاز به کار کرد

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی ایلام با تاکید بر اینکه پرداختن به موضوع اشتغال به پشتوانه‌ی مهارت مبتنی بر فناوری یکی از اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی است، اظهار کرد: این دانشگاه سلسله مسائل زائد اداری را ندارد و از این رو با تورم نیرو مواجه نیست و می‌تواند به راحتی نوآوری کند.

وی با بیان اینکه 8 مرکز از مراکز علمی کاربردی استان ایلام در سطح دو قرار گرفته‌اند، تصریح کرد: هم‌اکنون 4500 دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و 1100 مدرس در 150 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی در حال تدریس هستند.

دکتر اسفندیار محمدی تحصیل دانش‌آموختگان حتی تحصیلات تکمیلی در این دانشکده را مایه‌ی مباهات دانست و تصریح کرد: امروز با همکاری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان ایلام شاهد آغاز نخستین کمپ کارآفرینی هستیم که گردشگری روستایی و بوم‌گردی، فرآوری محصولات زراعی و باغی و خدمات بازاریابی و تبلیغات را از موضوعات این کمپ است.

وی گفت: ایده‌های برتر علاوه بر بهره‌مندی از جوایز پیش‌بینی شده از خدمات مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی از جمله تیم سازی، معرفی به بازار، سرمایه‌گذاری و اتصال به شبکه سرمایه‌گذاران، کمک به تهیه بوم کسب و کار، امکانات لازم برای برگزاری رویداد ، خلق و پرورش ایده و شبکه‌سازی، برندسازی و اتصال به بازار بهره‌مند می‌شوند.

در ادامه دکتر حسین مهدی زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی ایلام نیز در با تأکید بر ارتباط بین صنعت و دانشگاه، گفت: برای توسعه اشتغال آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به تنهایی کافی نیست و یک زمانی سعی شد با تأمین مالی این مشکل را رفع کنند اما همچنان آن کیفیت و اثربخشی شکل نگرفت و یک خلاء وجود داشت.

وی افزود: امروزه سعی می‌شود آن خلاء با آموزش‌های کارآفرینی و ایجاد مهارت‌های کسب و کار در بین دانشجویان با راه‌اندازی مراکز نوآوری و شکوفایی، مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری پر شود تا جوانان پس از تحصیل و آشنایی با این مهارت‌ها وارد بازار کار شوند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی با بیان اینکه مهارت‌ها کسب و کار یکی از مهمترین مباحث ایجاد اشتغال پایدار است، گفت: برگزاری چنین برنامه‌هایی نظیر همین کمپ کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ایلام باید به شکلی برگزار گردد که مسیر درست را به دانشجویان نشان دهد.

دکتر حسین مهدی زاده تاکید کرد: در بحث کارآفرینی باید به سه مبحث ایده و تشخیص ایده، نوشتن بوم کسب و کار و روش اجرای کسب و کار توجه ویژه‌ای داشت.

سپس شکراله شیرخانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام نیز در این مراسم اظهار کرد: خیلی از افراد دانش‌آموخته متاسفانه طالب پشت میزنشینی در ادارات هستند که علت این امر نداشتن مهارت در فضای کسب و کار واقعی است.

وی تاکید کرد: دانش تئوری صرف و بدون مهارت یکی از مشکلات امروز دانش‌آموختگان است که می‌طلبد سواد آنها را مسلح به مهارت کرد و آنها را در فضایی قرار داد که برایشان تغییر نگرش اتفاق بیفتد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از مراجعی است که می‌تواند در این رویکرد نقش عمده داشته باشد باید پس از دانش‌آموختگی افراد شاهد تغییرات رفتاری دائم بخصوص در حوزه کسب و کار در آنان باشیم.

شکراله شیرخانی، اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی و دانشگاه جامع علمی کاربردی را از نظر رسالت هم خانواده دانست و گفت: حاضریم همه ظرفیت‌های خود را در اختیار دانشجویان این دانشگاه قرار دهیم.

همچنین بعد از مراسم افتتاحیه، شرکت‌کنندگان از مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی استان بازدید کردند.

گفتنی است نخستین کمپ کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی ایلام از 18 تا 22 آبان در جهاددانشگاهی ایلام برگزار می شود.