نخستین کمپ کارآفرینی و پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری افتتاح شد

۲۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۸ کد : ۴۷۰۶۹ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری، نخستین کمپ کارآفرینی و پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی چهارمحال و بختیاری با حضور دکتر فرید براتی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری، مسئولین استانی، روسای مراکز آموزش علمی کاربردی، اساتید، جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی این استان در محل مرکز آموزش علمی کاربردی تعاونی پیام شهرکرد افتتاح شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی چهارمحال و بختیاری در این آیین اظهار کرد: امروز اولین کمپ دانشجویی و پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در استان افتتاح شد.

وی افزود: نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در 20 غرفه شامل تعاونی‌ها و مراکز آموزش علمی کاربردی بوده که از 18 تا 22 آبان‌ماه از ساعت 13:30 تا 16:30 دایر است.

دکتر فرید براتی با اشاره به اینکه کمپ کارآفرینی 5 روزه است، بیان کرد: سیاست دانشگاه جامع علمی کاربردی در این است که با این گونه فعالیت‌ها دانشگاه نسل سوم تلقی شود و بتواند بخشی از نیازهای جامعه را برطرف کند.

وی با اشاره به اینکه تلاش می‌شود ارتباط میان دانشگاه و تعاون برقرار شود، تصریح کرد: از زمان راه‌اندازی این کمپ، 280 ایده توسط 260 نفر به ثبت رسید که 121 نفر در این کمپ حضور دارند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: 79 طرح توجیهی دریافت شد که از این تعداد 64 طرح مربوط به مرکز لردگان بوده است.

وی افزود: این اقدامی که از سوی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری انجام شده موجب می‌شود بخشی از مشکلات اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی برطرف شود.

وی تاکید کرد: طرح‌های سرمایه‌گذاری و اولویت اشتغال در بدنه جامعه تعریف نشده که این کمپ می‌تواند ابعادی از این مسئله را برطرف کند.