همایش دانشجویان ورودی جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان شمالی برگزار شد

۲۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۹ کد : ۴۷۰۷۰ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خراسان شمالی، با حضور دکتر علی بادامی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی، روسای مراکز آموزشی، مدیرعامل و مهندسین شرکت تولیدی فولاد کیمیای صبا اسفراین، دانشجویان، مدرسان، مدیران و کارکنان واحد استانی استان خراسان شمالی در محل کارخانه شرکت تولیدی فولاد کیمیای صبا اسفراین برگزارشد.

در ابتدای این مراسم رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی ضمن خیر مقدم و تبریک میلاد مسعود حضرت رسول اکرم (ص) و ایام هفته وحدت به دانشجویان ورودی جدید در سخنانی گفت: سقراط در 2400سال پیش بزرگترین و مهمترین موضوع انسان را در زندگی خودشناسی اعلام کرد و بر همین اساس مبنای تعلیمات وی"خودت را بشناس" بود و می گفت: زندگی که مبتنی بر خودشناسی و آگاهی نباشد ارزش زیستن ندارد و قدر و قیمت و عیار زندگی آدمی با خودشناسی است که بالا و بالاتر می رود.

وی در ادامه بیان کرد: یکی از ماموریت های دانشگاه ها به ویژه دانشگاه جامع علمی کاربردی علاوه بر آموزش و ارتقای علمی و فرهنگی، مهارت آموزی و تبدیل دانایی به توانایی و توام کردن عقل نظری با عقل عملی می باشد و علت این که این مراسم در محل کارخانه برگزار شد برای این است که عملاً به دانشجویان بگوییم این دانشگاه رسالت اصلی اش تربیت متخصصانی است که فردا نه تنها وارد بازار کار شوند بلکه خود بتوانند بازار کار ایجاد کنند و کارآفرین شوند و نمونه عینی اش همین که امروز می بینیم تعداد 60نفر از دانشجویان دانشگاه ما در این کارخانه در بخش های مهم و حساس مشغول به کار هستند و این یک افتخار بزرگ برای این دانشگاه است.

دکتر بادامی افزود: اگر جوان ما می خواهد فردای آینده زندگی باشرافت و باکیفیت داشته باشد باید در دو محور خودشناسی ، خودسازی  و مهارت آموزی تلاش کند.

وی برگزاری استارت آپ انگور در 13 و 14 آذر ماه از سوی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خراسان شمالی را در راستای آشنایی و فرهنگ سازی در حوزه ایجاد اشتغال و کارآفرینی ذکر کرد.

در ادامه معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خراسان شمالی، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت فولاد کیمیای صبا و کارشناس مسوول فرهنگی و دانشجویی واحد استانی در خصوص اهداف و ماموریت های دانشگاه و برنامه های آن در حوزه­های مختلف توضیحاتی ارائه کردند.

این مراسم همراه با برنامه موسیقی مقامی استان خراسان شمالی و پذیرایی از مدعوین پایان یافت.