اردوی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی برگزار شد

۲۵ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۴ کد : ۴۷۰۹۶ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی، اردوی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خراسان رضوی با حضور دکتر سیداحمدرضا پیش بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر مرتضی تشکری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی و چهارصد از دانشجویان ورودی جدید این دانشگاه در در محل سالن همایش های هتل پردیسان مشهد برگزار شد.

در این ابتدای این مراسم معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با تبریک ورود دانشجویان گفت: به شما دانشجویان به خاطر انتخاب خوبی که  کرده اید تبریک می گویم .آمار نشان می دهد استقبال جامعه از رشته های مهارتی و کاربردی رو به افزایش است چرا که جمعیت دانشجویی نو ورود دانشگاه نسبت به سال گذشته 15 درصد افزایش پیدا کرده است و از طرفی میانگین سنی دانشجویان نیز 4 سال جوانتر شده است. مثلا در همین استان خراسان رضوی پذیرش 5هزار دانشجو در مهرامسال گویای استقبال جامعه و خانواده ها به سمت مهارت آموزی و کارآفرینی است

وی ادامه داد: یکی از دلایل استقبال از دانشگاه جامع علمی کاربردی، اشتغال پذیری بالای آن است بطوری که بسیاری از دانش آموختگان ما امروزه خودشان  کارآفرین هستند.

دکتر سیداحمدرضا پیش بین افزود: ما در بیشتر استان های کشور با استانداران تفاهم نامه ای را امضا نمودیم که براساس آن استانداری نیازها و پتانسیل های استان را به دانشگاه معرفی مینماید و ما نیز براساس همان نیاز سنجی، رشته ها و دوره های آموزشی را تدوین می کنیم و این مهم را در سایر استان ها نیز برای انعقاد تفاهم نامه با استانداری ها دنبال می کنیم.

شما دانشجویان مهارت آموز، کارآفرینان سال های پیش رو در استان هستید

رئیس واحد استانی خراسان رضوی این مراسم ضمن خوشامد گویی گفت: به همه دانشجویانی که این دانشگاه را برای ادامه تحصیل و فراگیری مهارت انتخاب کردند تبریک می گویم چرا که کارآفرینان آینده، شما مهارت آموزانی هستید که امروز این دانشگاه را برای آموختن و فراگرفتن مهارت انتخاب نموده اید. چون لازمه کارآفرینی  و ایجاد اشتغال در هر زمینه ای، کسب مهارت در آن رشته است.

وی در ادامه گفت: برای یک دانشجو لازم است که حقوق دانشجویی و قوانین ومقررات دانشگاه محل تحصیل خود را بداند تا در ایام تحصیل دچار مشکل نشود و بدون دغدغه به آموختن رشته مورد علاقه خود بپردازد برای این امر دانشگاه در آغاز سال تحصیلی و پس از انتخاب واحد دانشجو کارگاه آشنایی با دانشگاه را برای دانشجویان نو ورود برگزار می کند و ما نیز امروز برای آشنایی بیشتر  شما دانشجویان با دانشگاهی که برای ادامه تحصیل و مهارت آموزی انتخاب کردید دور هم جمع شدیم وی در ادامه در خصوص بخش های مختلف دانشگاه  توضیحاتی ارائه نمود و برای دانشجویان نو ورود نحوه بهره مندی و آگاهی از قوانین و مقررات آن ها به اختصار بیان نمود.

دکتر تشکری هم چنین افزود: موفقیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی در همه عرصه ها مدیون تلاش و پشتکار دانشجویانش است که این به واسطه فعالیت دانشجویان در حوزه های مختلف ورزشی، فرهنگی، انجمن های علمی در کنار مهارت آموزی است که امیدواریم شاهد درخشش شما دانشجویان نو ورود در همه عرصه باشیم.

در این مراسم هم چنین از تعدادی از قهرمانان برتر رشته های ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی تقدیر به عمل آمد.

موسیقی سنتی و عرفانی، سرود فرزندان مرکز بهزیستی شکوه مهر و مسابقه دانشجویی همراه با جوایز نیز از برنامه های این مراسم بود که با استقبال دانشجویان همراه شد.

گفتنی است دانشجویان ورودی جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خراسان رضوی در این مراسم با قوانین، مقررات ، فعالیت های مرتبط دانشجویی و حقوق دانشجویی این دانشگاه آشنا شدند.