ماهیت دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی برای ایجاد اشتغال در سازمان یا دستگاه دولتی نیست

۲۷ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۷ کد : ۴۷۱۰۹ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی یزد، با حضور دکتر احمدی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی یزد، مهندس فاطمی مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان یزد و مدیر کل اداره کار تعاون و رفاه اجتماعی استان و همچنین جمعی از دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی یزد، رویداد کمپ کارآفرینی گردشگری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد در محل سالن آمفی تاتر این دانشگاه برگزار شد.

در این رویداد رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی یزد ضمن تشکر از حضور مسئولین استانی و توجه آنها نسبت به این مهم، اظهار داشت: رسالت این دانشگاه از ابتدا ارائه آموزش های مهارتی بوده واین موضوع در سال های اخیر با توجه بیشتر در دستور کار قرار گرفته است آموزش های مورد نیاز بازار کار با قوت بیشتری ادامه داشته و اقدامات بسیار موثری نیز صورت گرفته است.

وی گفت: بسیاری از اقداماتی که صورت گرفته در زمینه ایجاد اشتغال بوده است. دانشجویان ما نباید برای ایجاد اشتغال منتظر سازمان یا دستگاه دولتی باشند توجه به این موضوع اشتغال را به تاخیر می اندازد. و از طرفی دیگر نیز ظرفیت سازمان های دولتی نیز در حد بکارگیری تمام دانش آموختگان دانشگاهی نیست.

دکتر احمدی افزود: حوزه گردشگری یک حوزه بسیار بکر و پربازده است و افراد خلاق با داشتن یک ایده بسیار خوب و ساده می توانند در این زمینه هم برای خود وهم برای دیگران زمینه اشتغال را فراهم کنند.

وی در ادامه گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی یزد در خرداد ماه امسال با برگزاری رویداد استارت آپ محصولات کنجدی شروع بسیار خوبی در این زمینه داشته است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی یزد در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در رویداد کمپ کارآفرینی گردشگری، هدف اصلی ما تمرکز بر روی موضوع آموزش است و افرادی که ایده های خود را مطرح می کنند توسط منتورها و گروه هایی که وجود دارد بررسی و رفع نقص می شود تا ضمن معرفی و تقدیر از ایده های برتر، زمینه برای حضور حرفه ای در استارت آپ گردشگری مهیا شود. استان یزد نیز با قرار گرفتن در مثلث طلایی گردشگری کشور می تواند نقش موثری در ایجاد اشتغال در این زمینه داشته باشد.

در ادامه مدیر کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان یزد نیز در سخنانی برگزاری این رویداد را یک اتفاق بسیار مبارک دانست و گفت: در سال های اخیر توجه به حوزه گردشگری در استان یزد و در کشور افزایش پیدا کرده بگونه ای که در بحث سرمایه گذاری بیشترین سرمایه گزاری در این حوزه بوده است.

وی یزد را پایتخت معماری کشور دانست و افزود: معماری بسیار زیبای یزد در کنار اقلیم کویری و همچنین وجود اقوام و مذاهب مختلف و برگزاری جشن ها و سوگواری های مختلف توانسته از یزد بعنوان یک برند گردشگری در منطقه و جهان بسازد.

مهندس فاطمی خاطر نشان کرد: ما برای حوزه گردشگری در استان یزد بصورت رویداد محوری کار کردیم بگونه ای که هم اکنون یک گردشگر خارجی برای دیدن مراسم عزاداری ما در ماه محرم بهاین استان سفر می کند. توجه به صنایع دستی را بصورت ویژه در دستور کار قرار دادیم و از کویر این استان نیز به عنوان یک ظرفیت بزرگ برای جذب گردشگر استفاده کردیم. هم اکنون نیز استان یزد از طریق گردشگرانی که به اینجا سفر می کنند به دنیا معرفی می شود.