اختتامیه اولین کمپ کارآفرینی و پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد

۲۷ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۹ کد : ۴۷۱۱۷ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی چهارمحال و بختیاری، اختتامیه  مراسم  اولین کمپ کارآفرینی و پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری با حضور

دکتر فرید براتی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی چهارمحال و بختیاری، مسئولین استانی، روسا، مراکز آموزش علمی کاربردی، اساتید، دانشجویان و شرکت های تعاونی شرکت کننده در نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی در محل نمایشگاه این استان برگزار شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری در این مراسم گفت: در نخستین کمپ کارآفرینی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری که از روز شنبه 18 آبان به مدت 5 روز در مرکز آموزش علمی کاربردی تعاونی پیام شهرکرد آغاز شد، 70دانشجو با 53 ایده شرکت کردند.

وی گفت: دانشجویان شرکت کننده در کمپ در طی این 5 روز، توسط 12 مدرس با نحوه طرح ایده و ایده پردازی تا نوشتن طرح کسب و کار و کارآفرینی آشنا شدند.

دکتر فرید براتی افزود: در مرحله نهایی، ایده ها توسط 6 داور، بررسی شدند که در نهایت از 12 ایده برتر در این مراسم تجلیل شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: همزمان با برگزاری اختتامیه اولین کمپ کارآفرینی، اختتامیه پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی هم برگزارشد.

این نمایشگاه با 20 غرفه و با حضور 10 مرکز آموزش علمی کاربردی و 10شرکت تعاونی، همزمان با اولین کمپ کارآفرینی برپا شده بود که در پایان از روسای مراکز آموزش علمی کاربردی و مدیران شرکت های تعاونی شرکت کننده با اهدای لوح تقدیر بعمل آمد.