نخستین کمپ کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان افتتاح شد

۲۷ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۶ کد : ۴۷۱۲۰ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، نخستین کمپ کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان با حضور دکتر جاودان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، رؤسای مراکز آموزشی، علاقمندان، دانشجویان، دانش آموختگان و دانشگاهیان این استان در سالن نوآوری و شکوفایی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس افتتاح شد.

افتتاح این کمپ با هدف ترویج ایده پردازی، خلاقیت و کار گروهی، تکمیل چرخه تبدیل ایده به کسب و کار، آموزش و بازآموزی مفاهیم و قواعد کارآفرینی و کسب و کار با محورهای علوم و فنون دریایی و شیلات، گردشگری، محصولات سنتی و کشاورزی و تجارت الکترونیک می باشد.

تشکیل کارگاه ها و سمینارهای آموزشی، کلینیک خلاقیت،کارآفرینی و اشتغال از بخش های اصلی این کمپ کارآفرینی است.

گفتنی است این کمپ عصر شنبه 25 آبان افتتاح وتا 29 آبان ادامه دارد.