زمان ثبت نام پذیرش تکمیل ظرفیت دوره های کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه دارد

۰۷ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۸ کد : ۴۷۲۷۳ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از ادامه زمان ثبت نام پذیرش تکمیل ظرفیت دوره های کاردانی و کارشناسی این دانشگاه خبر داد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در جمع روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان تهران گفت: نظر به استقبال گسترده متقاضیان پذیرش در دانشگاه جامع علمی کاربردی و با توجه درخواست مراکز آموزشی این دانشگاه و اختلال اینترنت کشور در فرایند پذیرش، ثبت نام برای متقاضیان دوره های کاردانی و کارشناسی تا هفته آینده از طریق مراکز آموزش علمی کاربردی فراهم شده است.

دکتر محمدحسین امید افزود: تا امروز بیش از 20 هزار نفر در تکمیل ظرفیت دوره های کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی ثبت نام کرده اند.