مرحله کشوری دهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار خواهد شد
مرحله کشوری دهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی 10تا 13 شهریور با حضور 272 برگزیده قرآنی به میزبانی واحد استانی کرمانشاه برگزار میگردد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر حمیدرضا میرزایی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: در این جشنواره، دانشجویان، مدرسان و کارکنان در 56 رشته پیرامون قرآن و عترت به رقابت پرداختند که از بین آنها 272 نفر در اختتامیه جشنواره حضور خواهند داشت.
وی در ادامه گفت: امسال تعداد رشته های جشنواره در بخش دانشجویی به 41 رشته افزایش یافته است که در بخش شفاهی، رشته آیین سخنوری ویژه آقایان و خانمها ، رشته اذان و قرائت نماز ویژه آقایان اضافه شده است. در بخش کتبی دو رشته احکام و آشنایی با احادیث و ادعیه اضافه شده است. هم چنین در بخش هنری چهار رشته با عناوین فیلم کوتاه، معرق، پویانمایی و طراحی پوستر افزوده شد. بنابراین 8 رشته به تعداد رشتههای بخش دانشجویی اضافه گردیده است.
میرزایی درخصوص روند رو به رشد استقبال از جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه اظهار داشت: در جشنواره سال گذشته حدود 6000 نفر ثبت نام کرده بودند که از میان آنها حدود5000 نفر دانشجو و 1000 نفر مدرس و کارمند بودند. ولی امسال بحمدالله آمار ثبتنام قریب به 10000 نفر رسید که حدود 7500 نفر دانشجو و 2500 نفر مدرس و کارمند بودند. بنابراین شاهد افزایش 80 درصدی تعداد ثبتنامی در جشنواره امسال بودیم.
وی درخصوص نحوه برگزاری جشنواره در بخشهای مختلف گفت: مرحله مقدماتی بخش شفاهی در اردیبهشت ماه 93 در 31 استان کشور برگزار شد و از هر استان در هر رشته 3 نفر به شرط کسب حداقل 75% امتیاز به مرحله داوری مجدد معرفی شدند و از بین آنها در هر رشته به شرط کسب حدنصاب امتیاز، 12 نفر به مرحله کشوری دعوت شدند. نتیجه اینکه تعداد 217 نفر در بخش شفاهی به مرحله کشوری راه پیدا کردند که بصورت حضوری در روزهای 11 تا 13 شهریور 93 باهم به رقابت خواهند پرداخت.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی درخصوص هیأت داوران بخش شفاهی دهمین جشنواره قرآن و عترت بیان کردند: الحمدلله امسال از داوران ممتاز کشوری در داوری بخش شفاهی بهره خواهیم برد. و نکته متمایز امسال با سالهای گذشته در داوری این است که در برخی از تخصص ها باتوجه به اهمیت موضوع، از دو داور مجرب استفاده خواهیم کرد.
ترکیب و تخصص داوران در بخش آقایان عبارت اند از: تجوید (استاد مهدی قرهشیخلو و احمد خالدی) صوت (استاد محمدرضا پورزرگری) لحن (استاد سعید طوسی و احمد ملکشاهی) وقف و ابتدا و حسن حفظ (استاد امیر آقایی) مداحی (استاد مصطفی فاطمیان) آیین سخنوری (دکتر کریم دولتی و دکتر عبدالرضا رادفر)
ترکیب و تخصص داوران در بخش خانمها عبارتاند از: تجوید (استاد معصومه عباس نظری و اعظم الماسی) صوت (استاد مریم شایانفر) لحن (استاد ایمان صحاف نائینی و نجات صحاف نائینی) وقف و ابتدا و حسن حفظ (استاد غصون مسلمی) مداحی (استاد مریم شایان فر)
وی افزود: مرحله مقدماتی بخش کتبی نیز خرداد ماه 93 بصورت اینترنتی برگزار شد که از بین شرکتکنندگان 141 نفر به مرحله کشوری راه پیدا کردند که آزمون مرحله کشوری دوشنبه 27 مرداد 93 بطور همزمان و بصورت اینترنتی برگزار شد که از 15 نفر برگزیده این بخش، جهت تقدیر در اختتامیه دعوت به عمل خواهد آمد.
ایشان در خصوص نحوه برگزاری بخشهای هنری، ادبی، پژوهشی و فنآوری گفتند: کلیه آثار با موضوعات مصرح در آییننامه پیرامون قرآن و عترت به دبیرخانه جشنواره ارسال شد. سپس داوری و نتاج آن اعلام شد. و از برگزیدگان آنها در مراسم اختتامیه جشنواره تقدیر خواهد شد. در بخش دانشجویی، علاوه بر تقدیر از سه نفر برگزیده در کلیه رشتهها، دانشجویان از تخفیف شهریه نیز برخوردار خواهند شد.
دکترمیرزایی در پایان اظهار امیدواری کرد: ان شاءالله در زیر سایه قرآن و اهل بیت(ع) بتوانیم از هدایتها و کرامات قرآن و اهل بیت(ع) بهره مند شویم.
