اردوی ویژه دانشجویان ورودی جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد

۱۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۵ کد : ۴۷۳۱۴ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی چهارمحال و بختیاری، با حضور حجت الاسلام والمسلمین معصوم زاده رابط دفتر نهاد مقام معظم رهبری در استان اصفهان و منطقه 6، دکتر براتی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی چهارمحال و بختیاری، روسا، مدیران فرهنگی دانشجویی مراکز آموزش علمی کاربردی، کارکنان، مراکز آموزشی و جمعی از دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی چهارمحال و بختیاری، اردوی (آشنایی با دانشگاه) ویژه دانشجویان ورودی جدید در مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگی و هنری دریژنو برگزار شد.

در ابتدای این مراسم پس از خیر مقدم رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگی و هنری دریژنو، رئیس دانشگاه علمی جامع کاربردی واحد استانی چهارمحال و بختیاری ضمن خیرمقدم به مدعوین گفت: ویژگی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ارائه آموزش های خاص در حوزه های مهارتی است و من انتخاب شما را برای تحصیل در این دانشگاه تبریک می گویم.

وی ضمن اشاره به برخی از فعالیت های دانشجویی، از دانشجویان خواست که در تمامی برنامه های فرهنگی، ورزشی، علمی و... دانشگاه حضور فعال داشته و د رزمینه اور خدمات آموزشی مطالبه گر باشند.

سپس حجت الاسلام والمسلمین معصوم زاده در خصوص نحوه تعامل دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری با اساتید گروه معارف در دانشگاه ها و فرایند انتخاب مدرسان گروه معارف و لزوم توجه به موارد مذهبی و فرهنگی در دانشگاه ها سخنانی بیان کرد.

در ادامه علی اکبر ترابی رئیس اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی چهارمحال و بختیاری به تشریح فعالیت های فرهنگی، ورزشی، قرآنی و همچنین موارد رفاهی و تسهیلات دانشجویی ارایه کرد.

احمدرضا میرزائیان معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی چهارمحال و بختیاری نیز به بیان مجموعه قوانین و مقررات آموزشی دانشجویان پرداخت و دانشجویان را با موارد آموزشی از جمله سنوات دانشجویی، نحوه برگزاری آزمون های پایان نیمسال، نحوه گذراندن دروس کاروزی، کارآفرینی و مهارت های مشترک و... آشنا کرد.

در پایان این مراسم از دانشجویان مقاوم اول و دوم سومین دوره مسابقات مناظرات دانشجوئی و مراکز برتر قرآنی که بر اساس شاخص های پانزدهمین جشنواره قرآن و عترت انتخاب شده بودند تجلیل به عمل آمد و به تمامی دانشجویان شرکت کننده نیز یادبود فرهنگی هدیه شد.