نشست معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با روسای واحدهای استانی منطقه ۲ برگزار شد

۱۲ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۸ کد : ۴۷۳۵۱ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مازندران، با حضور دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر عبدالرضا شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مازندران، دکتر بابک نوروزی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گیلان، دکتر امیر احمد دهقانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گلستان، مدیران ستادی و استانی، روسای مراکز آموزشی و کارشناسان حوزه آموزشی واحدهای استانی گیلان، مازندران و گلستان، نشست حوزه آموزشی منطقه 2 این دانشگاه در ساری برگزار شد.

در ابتدای این نشست رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مازندران گفت: چیزی که امروز در کشور نیاز داریم مسئولیت پذیری، مثبت اندیشی و انگیزه بخشی به نسل جوان است.

وی گفت: علاوه بر این که باید برای داده ها و داشته هامان قدردان باشیم، باید وظیفه خطیر خود را در حوزه آموزش عالی به انجام برسانیم و گره ها را کمتر و مشکلات را یکی از پس از دیگری از میان برداریم.

سپس معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در این نشست به تببین سیاست­ها و جهت­گیری حوزه آموزشی این دانشگاه پرداخت و اظهار کرد: به شکرانه خداوند کشور ما از حیث نیروی انسانی فرهیخته وضعیت خوبی دارد و موفقیت های بسیار خوبی را در حوزه آموزش عالی کسب کرده ایم اما شکافی در تبدیل علم به مهارت، مهارت به تکنولوژی و استفاده از تکنولوژی در جهت حل مشکلات داشته ایم.

وی با اشاره به اینکه در اسناد بالا دستی باید 30 درصد دانشجویان کشور مهارتی باشند، گفت: هم اکنون سهم دانشگاههای علمی کاربردی و فنی و حرفه ای از این حیث 11/8 درصد است و ما با ماموریتمان فاصله داریم.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد: البته هدفمان این نیست که صرفاً در جهت کمی و افزایش تعداد مراکزمان در کشور فالیت کنیم بلکه جهت گیری دانشگاه ایجاد مراکز کیفی و توانمند است تا بتوانند نیازهای مهارتی استان، منطقه و حتی شهرها را شناسایی و در جهت رفع آنها گام بردارند.

وی با اذعان اینکه ما به دنبال رقابت با سایر دانشگاهها نبوده و نیستم و ماموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی رفع نیازهای مهارتی است، گفت: دانشگاه جامع به دنبال انجام وظیفه ذاتی خود یعنی ارائه آموزش های مهارتی است و اصلا به این فکر نمی کنیم که رشته های موجود در سایر دانشگاه ها را در مراکزمان داشته باشیم بنابراین در حوزه هایی که نیاز بازار کار است و مهارت باید آموزش داده شود، فعالیت می کنیم.

در ادامه این نشست دکتر امیراحمد دهقانی دبیر منطقه 2 دانشگاه جامع عملی کاربردی به بیان رویکردها، چالش­ها و انتظارات از حوزه ستادی با تاکید بر حوزه آموزشی و با رویکرد اهم موارد منطقه و حوزه امور مدرسان پرداخت.

همچنین رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مازندران به ارائه مواردی در حوزه گسترش و رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گیلان به اهم موارد حوزه خدمات آموزشی و برنامه ریزی درسی در منطقه 2 این دانشگاه پرداختند.