استارت آپ انگور در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان شمالی برگزار شد

۱۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۲ کد : ۴۷۴۴۳ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خراسان شمالی، با حضور دکتر بادامی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خراسان شمالی، معاونت توسعه و منابع انسانی استانداری خراسان شمالی، مقامات استانی، روسای مراکز آموزش علمی کاربردی، تولید کنندگان، تاکداران، ایده پردازان، محققین، سرمایه گذاران، استادان و دانشجویان و علاقمندان استارت آپ انگور به مدت 2 روز ( 13 و 14 آذرماه) در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خراسان شمالی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خراسان شمالی، ضمن خیر مقدم و قدردانی از جهاد کشاورزی، پارک علم و فناوری و دیگر دستگاه های اجرایی استان که در برگزاری این رویداد مشارکت داشتند، گفت: یکی از رسالت های مهم این دانشگاه، گره گشایی در حوزه اشتغال و کارآفرینی و رونق بازار کسب و کار می باشد. از آنجایی که استان خراسان شمالی استعداد و توانمندی بالایی در تولید انگور دارد؛ لذا با بکارگیری یافته های جدید علمی و فناوری های نوین، می توان در این حوزه تحول اساسی در محورهای تولید فرآوری و بازاریابی ایجاد کرد.

وی افزود: با فراخوان عمومی مبنی بر ارائه ایده در خصوص بهبود و ارتقای کمی و کیفی محصول با محوریت تولید، فرآوری و بازاریابی، رویداد استارت آپ انگور را به تمامی دانشگاه های کشور اعلام کردیم و خوشبختانه قریب به 92 ایده از سوی تاکداران، محققین، استادان به ویژه دانشجویان علمی کاربردی، دانشگاه فردوسی مشهد، علوم پزشکی به دبیرخانه واصل شد.

دکتر بادامی عنوان کرد: در روز افتتاحیه 64 ایده توسط ایده پردازان مطرح شد که از این بین، 12 ایده به مرحله دوم راه یافتند. در روز اختتامیه نیز از بین 12 تیم برتر، پس از داوری سه تیم اول به ترتیب «قرص جوشان ویتاتوری» به سرتیمی مهرآرا هاشم پور و «پودر انگور» به سرتیمی حسین ناهید و «اوزنج» به سر تیمی سیمین علیزاده و سه تیم دیگر به عنوان تیم شایسته تقدیر، به ترتیب «تجارت آزاد» به سرتیمی آزاد فتحی و «کرم لیفتینگ» به سرتیمی سید علیرضا نظری و «بیواتانول» به سرتیمی محمدرضا آبسالان مدیر عامل سردخانه یازده هزار تنی صبای خراسان شمالی برگزیده شدند. سپس ، به سه تیم برتر جوایز نقدی اعطا شد.

گفتنی است در حاشیه این رویداد، کارگاه های مختلفی برای تاکداران و صادرکنندگان محصولات انگور برگزار شد که مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.