همزمان با آغاز هفته پژوهش؛

پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کردستان افتتاح شد

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۷ کد : ۴۷۴۷۱ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کردستان، همزمان با آغاز هفته پژوهش و با حضور دکتر جوادی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کردستان و جمعی از مدیران ستادی و مقامات استانی، پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کردستان ستان افتتاح شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کردستان ضمن خیر مقدم به حاضرین در نمایشگاه، به معرفی غرفه های دایر شده توسط کارآفرینان و دانشجویان مراکز علمی کاربردی پرداخت.

وی در حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه کردستان،  فرماندار و شهردار سنندج با اشاره به ظرفیت های این افراد در تجاری سازی تولیدات و طرح های خود در سطح وسیع، خواستار توجه و حمایت بیشتر مسئولین امر همچنین رفع مشکلات و دغدغه های دانشجویان فعال این دانشگاه در این حوزه ها شد.

در ادامه رئیس سازمان برنامه بودجه استان کردستان در بازدید از تمامی غرفه های نمایشگاه ضمن ابراز خرسندی از حضور پویا و محصولات ارائه شده ی دانشجویان وکارآفرینان مراکز علمی کاربردی ، تاکید گفت: با وجود چنین ظرفیت خوبی که دانشجویان این دانشگاه دارند، باید تلاش های مسئولین به سمت حمایت از این گونه فعالیت های خلاقانه و کارآفرین برود زیرا که نیاز جامعه کنونی برای پیشرفت در تمامی زمینه ها پویایی و کارآفرینی جوانان ماهر و خلاق می باشد. درهمین راستا هرکمکی درجهت تسهیل کار و برداشتن موانع این کارآفرینان بتوانیم انجام خواهیم داد.

لازم به ذکر است پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کردستان از یکشنبه 17 آذرماه 98 آغاز و تا پایان هفته در محل پارک علم فناوری استان کردستان به نشانی ابتدای فاز 17/1 شهرک بهاران دایر و پذیرای علاقمندان می باشد.