کارگاه آموزشی برگزاری آزمون های متمرکز دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان غربی برگزار شد

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۱ کد : ۴۷۴۸۱ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان غربی، با حضور دکتر محسن محمد زاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر رسولی صدقیانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان غربی، معاونین و مدیران ستادی و استانی، کارگاه آموزشی آشنایی با فرآیند برگزاری آزمون های متمرکز دانشگاه جامع علمی کاربردی در ارومیه برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از طریق ویدئو کنفرانس در خصوص اهمیت و ضرورت آزمونهای متمرکز گفت: خوشبختانه طی 2 سال گذشته با کمک واحدهای استانی و مراکز آموزشی در خصوص بحث سطح بندی و ارزیابی مراکز، موفقیت های قابل ملاحضه و رشد چشمگیر وضعیت سطوح مراکز را شاهد بودیم.

وی اظهار کرد: یکی از اقدامات ارتقاء کیفیت دانشگاه که از سال گذشته شروع شده، برگزاری آزمون های متمرکز در مراکز آموزشی است و انشالله با پیش بینی ها و برنامه ریزی های انجام شده در تلاشیم آزمون های متمرکز در کلیه مراکز آموزشی کشور برگزار شود که در این راستا در نیم سال اول تحصیلی 99-98 در 24 عنوان درسی آزمون متمرکز برگزار خواهد شد.

دکتر محسن محمد زاده در ادامه ضمن اشاره به افزایش آمار پذیرش جذب دانشجو نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزود: این امر نشان از استقبال داوطلبان برای تحصیل در این دانشگاه و همچنین فعالیتهای مطلوب و منسجم حوزه های مختلف در راستای ارتقاء کیفیت آموزشی دانشگاه بوده است.

در ادامه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان غربی نیز با عرض خیر مقدم و تبریک روز دانشجو گفت: 16 آذر روزی است که تاریخ بر استقلال طلبی، عدالت و آزادی خواهی جنبش دانشجویی سر تعظیم فرو آورد و به عنوان یک نقطه عطف در تاریخ دانشگاهی ایران ثبت شده است.

وی افزود: امروز خوشبختانه با انجام فعالیتهایی از قبیل بازنگری سرفصل های درسی، تشکیل کمیسون های مختلف تخصصی، تاکید بر ایجاد محیط واقعی کار، سطح بندی مراکز، ایجاد مراکز رشد و نوآوری و برگزاری نمایشگاههای اشتغال و کارآفرینی نسل جدیدی از دانشگاه جامع علمی کاربردی شکل گرفته است که در راستای ارتقاء کیفیت آموزشی توانسته اقدامات شایسته و قابل توجهی را برای مهارت آموزی و اشتغالزایی دانشجویان به فعل برساند.

دکتر رسولی صدقیانی با تاکید بر اجرای آزمونهای متمرکز که صرفاً برای ارتقاء کیفیت آموزشی دانشگاه طراحی و تبیین شده است اظهار کرد: اگر بخواهیم تاثیر کیفیت آموزش در دانشگاهها رو مورد ارزیابی قرار دهیم از جنبه رشد کمی تولیدات علمی در سطح اول منطقه و بین کشورهای اسلامی قرار داریم اما از جنبه رشد کیفی آموزشی و تولیدات علمی رتبه قابل توجهی نداریم که بایستی در راستای افزایش کیفیت آموزشی قدم برداریم.

سپس دکتر اسرافیل علاء مدیر کل دفتر سنجش و آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: بالغ بر 35000 نفر در تکمیل ظرفیت دانشگاه پذیرش داشتیم و پذیرش بهمن ماه 98 در حال پیگیری می باشد.

وی به نقل از دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: حیاتی ترین تصمیم این دانشگاه، برگزاری آزمون متمرکز است که به تبیین فرایند شکل گیری و مصوبات دانشگاه در راستای برگزاری آزمون های متمرکز می پردازد و خوشبختانه با توجه به برگزاری آزمون های متمرکز در استانها و مراکز مختلف، تجارب بسیار ارزنده ای حاصل شده که در اختیار بقیه استانها و مراکز قرار خواهد گرفت.

مدیر کل دفتر سنجش و آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی از مزیت های برگزاری آزمونهای متمرکز، طراحی بهینه و کارآمد سامانه برگزاری آزمون، و بکارگیری طراح سوالات از همه استانها  مطالبی ارائه و موارد مربوط به فرآیند برگزاری آزمون های متمرکز را نیز تبیین کرد.

در ادامه این کارگاه کارشناسان ستادی و استانی در خصوص آشنایی با سامانه برگزاری آزمون های متمرکز و مسائل حفاظتی و امنیتی قرنطینه سوالات آزمون های متمرکز و ... مطالبی را ارائه کردند.

در پایان این گارگاه نیز جلسه پرسش و پاسخ روسا و مسئولین آزمونهای مراکز آموزشی در خصوص موارد مطرح شده برگزار شد.