دهمین جلسه شورای هماهنگی منطقه ۹ دانشگاه جامع علمی کاربردی در بیرجند برگزار شد

۲۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۰ کد : ۴۷۶۱۳ اخبار واحدهای استانی

دهمین نشست منطقه ای واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی در منطقه نه، روز چهارشنبه ۲۰ آذرماه سال جاری به میزبانی استان خراسان جنوبی برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خراسان رضوی، با حضور روسا و معاونین دانشگاه جامع علمی کاربردی واحدهای استانی خراسان رضوی، جنوبی و شمالی و رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در منطقه نه دانشگاه جامع علمی کاربردی، دهمین جلسه شورای هماهنگی این مناطق به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان خراسان جنوبی در بیرجند برگزار شد.

از جمله برنامه های مهم این نشست، ایجاد هم گرایی و هم افزایی ظرفیت های منطقه، برگزاری برنامه های مشترک و توسعه آموزش های مهارتی در مراکز آموزش علمی کاربردی منطقه، برگزاری آزمون های متمرکز دانشگاه جامع علمی کاربردی، تبادل افکار در خصوص پیشنهادهای استان ها ارائه شده به دبیرخانه منطقه 9 دانشگاه در زمینه آموزش های دوگانه (ماد) در مراکز، پذیرش دانشجو، فراخوان جذب مدرس، نظرات و پیشنهادات در این خصوص مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

در پایان این نشست نیز روسای واحدهای استانی در مورد مراکز تحت نظارت و برنامه های پیشنهادی واحد استانی خود مطالبی را ارائه کردند.