حرکت صحیح دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه مهارت افزایی قابل تقدیر است

۲۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۲ کد : ۴۷۶۶۹ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر مسعود برومند در حاشیه بازدید از غرفه دانشگاه جامع علمی کاربردی در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری گفت: فعالیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه فناوری و نوآوری بسیار مفید و موثر است.

معاون پژوهشی وزیر علوم گفت: نتایج فعالیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی نشان می دهد که این دانشگاه در مسیر صحیح مهارت افزایی حرکت می کند.

وی افزود: این دانشگاه کاملا به سمت تمرکز بر موضوع مهارت افزایی حرکت کرده است.

دکتر مسعود برومند اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی طی سال های اخیر به سمت طراحی صنعتی و تولید دستاوردهای فناورانه قدم برداشته است که نمود این موضوع را می توان در محصولات ارائه شده این دانشگاه در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری مشاهده کرد.

وی خاطرنشان کرد: فعالیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی نشان می دهد که این دانشگاه در مسیر صحیح اولویت ها قرار گرفته است.