از مدال آوران کاروان ورزشی استان خوزستان در پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی تجلیل شد

۰۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۲ کد : ۴۷۷۸۹ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خوزستان، در مراسمی با حضور دکتر مسعود خداپناه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خوزستان، روسای  و مدیران فرهنگی مراکز آموزشی، معاونین و 128 نفر از دانشجویان از مدال آوران کاروان ورزشی استان خوزستان در پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه جامع علمی در سالن همایش های دانشگاه جامع علمی کاربردی این استان تجلیل بعمل آمد.

در ابتدای این مراسم رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خوزستان ضمن خیر مقدم به مدعوین و عرض تبریک به ورزشکاران مدال آور بیان کرد: کسب چنین افتخاراتی امکان پذیر نیست، جز با تلاش و همراهی، اتحاد و همدلی کامل اعضای تیم، مدیران و مسئولین.

وی از حمایت های مراکز آموزشی این دانشگاه در خصوص ورزش دانشجویان سخن گفت و ابراز کرد: بدون شک اگر این حمایت ها نبودند ما امروز شاهد این موفقیت نبودیم.

دکتر مسعود خداپناه خاطرنشان‌کرد: ما در پذیرش دانشجو در سال 96 و 97 رتبه یک و دو کشوری را کسب کردیم. همچنین سال گذشته تیم فوتبال ما در مسابقات دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در کشور اول شد. در پنجمین المپیاد ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور که بخش دختران آن هفته اول مردادماه و بخش پسران آن نیمه دوم مرداد ماه برگزار شد، تیم دختران ما با اختلاف دو مدال نقره در کشور دوم شد و تیم پسران نیز با فاصله 40 امتیاز نسبت به تیم دوم با اختلاف و اقتدار در رتبه یک کشوری قرار گرفت.

در ادامه این مراسم پدرام امیری مسئول تربیت بدنی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خوزستان گزارشی از نحوه اعزام تیم ها به مسابقات و عناوین کسب شده و اهداف و برنامه های دانشگاه برای سال آینده ارائه کرد .

در پایان این مراسم نیز رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خوزستان از ورزشکاران، مربیان و سرپرستان تیم های ورزشی که در پنجمین الپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی موفق به کسب عنوان شدند، با اهدا لوح تقدیر کرد.