کارگاه آموزشی آشنایی با فرایند اجرایی برگزاری آزمون های متمرکز دانشگاه جامع علمی کاربردی در شیراز برگزار شد

۰۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۹ کد : ۴۷۸۰۵ اخبار واحدهای استانی

به  نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی فارس، کارگاه فرآیند برگزاری آزمونهای متمرکز مراکزآموزش علمی کاربردی با حضور روسای دانشگاه جامع علمی کاربردی واحدهای  ستانی فارس، بوشهر، هرمزگان، کهکیلویه و بویر احمد، دکتر اسرافیل علاء مدیرکل سنجش و آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی ،روسا، مسئولان و رابطین حراست مراکز آموزشی و کارشناسان ستادی و استانی در سالن شهید طهمورثی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی فارس برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه آموزشی دکتر حبیب دانش منش رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی فارس ضمن خیرمقدم به مدعوین در خصوص کیفیت بخشی به فرایند آموزش ها مطالبی را عنوان کرد و اظهار داشت که برگزاری آزمون های متمرکز در کنار بحث ساماندهی و پالایش مدرسان و سطح بندی مراکز آموزشی می تواند نقش بسزایی در کیفیت  بخشی دانشگاه داشته باشد.

وی در ادامه افزود: برگزاری صحیح امتحانات و جلوگیری از بروز هرگونه ابهام از جمله اقدامات در راستای کیفیت بخشی به فرآیند آموزشی است.

سپس دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از طریق ویدیو کنفرانس، برگزاری آزمون های متمرکز را از مولفه های افزایش کیفیت در دانشگاه جامع علمی کاربردی برشمرد و گفت : آزمون های متمرکز در چند استان برگزار و تجربیات بسیار خوبی کسب شد .

دکتر محسن محمد زاده ضمن اشاره بر اهمیت و ضرورت برگزاری آزمون های متمرکز حضور روسای واحد های استانی و مراکز آموزشی را در این کارگاه آموزشی نشان بر اهمیت این موضوع دانست .

وی در ادامه عنوان کرد: آزمون های متمرکز در 24 عنوان درسی برگزار می شود و در حال برنامه ریزی هستیم تا در دوره های بعدی آزمون های دروس مهارتی را نیز به صورت متمرکز برگزار کنیم.

سپس مدیرکل سنجش و آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تشریح علل و کارکردهای برگزاری آزمون های متمرکز پایان نیمسال در استاندارد سازی آموزش های علمی کاربردی در سراسر کشور به تبیین دستورالعمل برگزاری آزمون های متمرکز پرداخت.

وی در پایان از افزایش تعداد پذیرفته شدگان دوره های آموزش مهارتی در مهر ماه 98 نسبت به سال 97 خبر داد و افزود: علاوه بر این افزایش که حاصل ارتقای کیفیت آموزشهای مهارتی در دانشگاه جامع علمی کاربردی است، سن داوطلبان و پذیرفته شدگان دانشگاه نیز به طور متوسط کاهش پیدا کرده است.