کارگاه آموزشی برگزاری آزمون های متمرکز دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان برگزار شد

۱۵ دی ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۵ کد : ۴۸۰۱۶ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کرمان، با حضور دکتر محسن شمسی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کرمان، دکتر اسرافیل علاء مدیرکل سنجش و آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی، معاونین، مدیران و کارشناسان ستادی و استانی، کارگاه فرآیند برگزاری آزمونهای متمرکز در کرمان برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کرمان ضمن خیر مقدم به مدعوین اظهار کرد: در این دانشگاه گام های هدفمندی برداشته شده است که یکی از این گام ها در کنار پایش مدرسین و توجه به ماموریت مراکز، برگزاری آزمون متمرکز و دوره های تک پودمان و تک درس بود.

وی ادامه داد: برگزاری آزمون متمرکز، مصوبه هیات امنا و هیات رئیسه دانشگاه جامع علمی کاربردی است و برای بالابردن کیفیت آموزشی باید برگزار گردد.

دکتر محسن شمسی با بیان اینکه برگزاری آزمون متمرکز باعث کیفی سازی می‌شود، افزود: موظف هستیم تمام تلاش خود را برای تربیت دانشجوی مهارتی و آفرین بگذاریم تا دانشجویان آنچه که در دانشگاه باید بیاموزد را بصورت مهارتی و کیفی یاد بگیرد.

وی با تاکید بر اجرای آزمونهای متمرکز که صرفاً برای ارتقاء کیفیت آموزشی دانشگاه طراحی و تبیین شده است اظهار کرد: اگر بخواهیم تاثیر کیفیت آموزش در دانشگاهها رو مورد ارزیابی قرار دهیم از جنبه رشد کمی تولیدات علمی در سطح اول منطقه قرار داریم.

سپس دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از طریق ویدیو کنفرانس، برگزاری آزمون های متمرکز را از مولفه های افزایش کیفیت در دانشگاه جامع علمی کاربردی برشمرد و گفت: آزمون های متمرکز در چند استان برگزار و تجربیات بسیار خوبی کسب شد .

وی ضمن اشاره بر اهمیت و ضرورت برگزاری آزمون های متمرکز حضور روسای واحد های استانی و مراکز آموزشی را در این کارگاه آموزشی نشان بر اهمیت این موضوع دانست .

دکتر محمدحسین امید در ادامه عنوان کرد: آزمون های متمرکز در 24 عنوان درسی برگزار می شود و در حال برنامه ریزی هستیم تا در دوره های بعدی آزمون های دروس مهارتی را نیز به صورت متمرکز برگزار کنیم.

مدیرکل سنجش و آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تشریح علل و کارکردهای برگزاری آزمون های متمرکز پایان نیمسال در استاندارد سازی آموزش های علمی کاربردی در سراسر کشور به تبیین دستورالعمل برگزاری آزمون های متمرکز پرداخت.

در پایان این کارگاه نیز مدیرکل سنجش و آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی به همراه کارشناسان ستاد، به تشریح نحوه برگزاری آزمون متمرکز نیمسال اول 99-98 این دانشگاه پرداخت و به سوالات حاضرین پاسخ داد.