دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل؛ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی مهارتهای مشترک کسب و کار و کارآفرینی شد

۲۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۸ کد : ۴۸۱۲۷ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اردبیل، با حضور نمایندگان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحدهای استانی آذربایجان شرقی، غربی، زنجان و اردبیل، کارگاه آموزشی دو روزه مهارتهای مشترک کسب و کار و کارآفرینی منطقه 3 کشوری این دانشگاه و به میزبانی واحد استانی اردبیل در محل سالن اجتماعات مجتمع آموزشی و رفاهی فرهنگیان برگزارشد.

در آئین افتتاح این کارگاه آموزشی دکتر داریوش لطیفی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اردبیل گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی از برکات و مولود انقلاب اسلامی و به عنوان یک دانشگاه کارآفرین و مهارت محور بشمار می آید.

وی افزود: صرفنظر از دانشگاههای نظری که آموزشها بصورت آکادمیک می باشد، دغدغه اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه کارآفرینی و آموزش اشتغال بوده و سعی و تلاش بر این دارد تا زنجیره اشتغال و بازار را به همدیگر وصل کند.

دکتر داریوش لطیفی یکی از نقاط قوت فعالیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی را تشکیل کلینیک های کارآفرینی در مجموعه این دانشگاه عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: در داخل این مجموعه شکل دادن کلینیک ها و تقویت مراکز آموزشی جهت کارآفرینی نیاز به پرورش دادن و تربیت افراد ماهر برای چرخاندن این کلینیک ها بوده و این دانشگاه در همین راستا و انواع فعالیت های استارت آپی را انجام می دهد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی اردبیل  بروز کردن آموخته ها را در این دانشگاه یک حرکت انقلابی و نوین توصیف کرد و ادامه داد: همه ما تکلیف داریم آن مسئولیتی را که به ما محول شده، به نحوه احسن و در سنگری که به ما سپرده اند، متخصصانه و متعهدانه انجام دهیم.

وی در بخشی از صحبت های خود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردارسپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش، وفاداری به میهن را از مهمترین ذخایر ماندگار ملت ایران برشمرد و این روحیه فداکاری و ایثار را یک جوشش تاریخی توصیف کرد.

گفتنی است در این کارگاه اساتید مطرحی از کشور، در خصوص انواع شرکتها، قواعد و قوانین حاکم برشرکتها، شناخت دانشگاه کارآفرین، فرایندهای تبدیل ایده به کسب وکار، تیپ شناسی و شخصیت شناسی در کسب و کار و هدایت شغلی مخاطبان مطالب مفیدی ارائه کردند.