نشست هم‌اندیشی روسای دانشگاه‌های علمی کاربردی منطقه ۵ در سنندج برگزار شد

۲۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۲ کد : ۴۸۱۵۲ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کردستان، با حضور روسای دانشگاه جامع علمی کاربردی واحدهای استانی کردستان، ایلام، کرمانشاه و لرستان، هشتمین نشست هم‌اندیشی روسای منطقه 5 این دانشگاه‌ و به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کردستان در شهر سنندج برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر جوادی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کردستان ضمن خیر مقدم، در خصوص دستور و مصوبات مطرح شده در نشست‌های قبل مطالبی ارائه کرد.

دبیر منطقه 5 دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان هدف برگزاری این نشست عنوان کرد: پیرو مصوبات نشست قبل در واحد استانی کردستان به منظور ساماندهی پرونده های مراکز دولتی منحل شده، با انتخاب چند مرکز معین برای انجام امورات مراکز منحل شده، مدارک تحویل مراکز معین شد و تعیین مراکز معین برای دیگر مراکز منحل شده در دست اقدام است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کردستان در همین خصوص خاطر نشان کرد: با هماهنگی لازم با ستاد مرکزی دانشگاه، وضعیت مالی و بدهی‌های دانشجویان و اساتید به این مراکز و بالعکس هرچه سریع تر در حال بررسی است.

وی در ادامه افزود: مقرر شده است در اسفند ماه سال جاری کارگاهی آموزشی تحت عنوان " مهارت‌های مشترک مشاوران کارآفرینی و کسب و کار" برای آموزش و ارتقای دانش مشاوران مراکز علمی کاربردی منطقه 5 برگزار شود و واحدهای استانی اسامی فراگیران را به منظور برنامه ریزی به واحد استانی کردستان ارسال کنند.

در ادامه هریک از روسای واحد استانی،کارشناسان و معاونین آموزشی منطقه 5 این دانشگاه، جداگانه در خصوص موضوعات  آموزشی مرتبط با مراکز علمی کاربردی تحت نظارت خود و اقدامات انجام شده در جهت رفع و بهبود آن بحث و تبادل نظر کرده و پیشنهاداتی را نیز برای تعیین تکلیف مراکز معین و اتمام امورات دانش آموختگی برخی از مراکز منحل شده ارائه دادند.