۶ مرکز نوآوری در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران شرق تاسیس شد

۳۰ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۱ کد : ۴۸۱۹۱ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران شرق، دکتر خداداد واحدی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران شرق از تاسیس6 مرکز نوآوری جدید این دانشگاه خبر داد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران شرق با اعلام این خبر افزود: با درخواست تاسیس و راه اندازی 6 مرکز نوآوری جدید وابسته به مراکز آموزش علمی کاربردی تحت نظارت واحد استان تهران شرق موافقت شد.

دکتر خداداد واحدی در ادامه گفت: مراکز نوآوری جدید تاسیس شده شامل مرکز نوآوری شرکت مهندسین هوشمند سازه آروین آرا با موضوع فعالیت فناوری های نوین ساختمان (LSF)، مرکز نوآوری فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران با موضوع فعالیت صنعت اسب، مرکز نوآوری جهاد دانشگاهی تهران 4 با موضوع فعالیت طراحی پوشاک، مرکز نوآوری فرهنگ و هنر واحد 4 تهران با موضوع فعالیت موسیقی، مرکز نوآوری فرهنگ و هنر واحد 35 تهران با موضوع فعالیت گرافیک (تصویرسازی) و مرکز نوآوری فرهنگ و هنر واحد 48 تهران با موضوع فعالیت عکاسی حرفه ای می باشد.

وی خاطرنشان کرد: برنامه ریزی لازم جهت تاسیس مرکز نوآوری در تمامی مراکز آموزش علمی کاربردی واحد استان تهران شرق انجام شده است و در آینده نزدیک این امر محقق خواهد شد.