آزمون‌های متمرکز پایان نیم سال اول ۹۹-۹۸ دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز شد

۰۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۲۲:۱۶ کد : ۴۸۲۸۷ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از آغاز برگزاری آزمون هماهنگ و متمرکز پایان نیم سال اول 99-98 این دانشگاه در سراسر کشور برای 20 عنوان درس با تعداد 182317 نفر درس و 597 مرکز آموزشی در 466 رشته تحصیلی خبر داد.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی در این خصوص گفت: روند برگزاری آزمون‌های متمرکز پایان ترم دوره‌های علمی کاربردی در نوبت اول سال تحصیلی 99-1398 با 20 عنوان درسی در دو مقطع کاردانی (12 درس) و کارشناسی (8 درس) از روز یکشنبه مورخ 6 بهمن ماه ساعت 13 مطابق برنامه زمانی اعلام شده و شیوه نامه برگزاری آزمون در مراکز آموزشی سراسر استان­ها آغاز و تا تاریخ 14 بهمن ماه سالجاری ادامه خواهد داشت.

وی افزود: به منظور تسریع و تسهیل در فرآیند برگزاری آزمون‌های متمرکز تمامی امور مربوط از قبیل ارسال و دریافت سوال، مستندات آزمون شامل شماره صندلی، پاسخنامه، برگه‌های حضور و غیاب و صورتجلسات، اعلام نتایج و... از طریق "سامانه آزمون متمرکز" دانشگاه جامع علمی کاربردی انجام شده است.

دکتر محمدزاده ضمن تشکر از همکاری و تعامل حراست سازمان مرکزی، واحد استانی و مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در دریافت سوالات و همکاری در حفاظت آزمون، بیان کرد: به منظور افزایش ضریب امنیتی در ارسال و دریافت سوالات، دو لایه رمز در سطح روسای مراکز و مسئولین حراست مراکز آموزشی در سامانه دانشگاه پیش بینی شده است.