جشن ۱۴۵ دانش آموخته دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان برگزارشد

۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۱ کد : ۴۸۴۲۵ اخبار ستاد

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی هرمزگان، با حضور دکتر جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر موسی جاوردان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی هرمزگان، جمعی از مدیران ستادی و استانی، جشن ۱۴۵ دانش آموخته دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی هرمزگان برگزار شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در این مراسم گفت: دانش آموختگی و پایان دوره تحصیلی دانشجویان در واقع آغازی برای تحصیل در مدارج بالای علمی، تقویت بنیه علمی و آمادگی برای کار و تلاش بیشتر است.

وی افزود: در۴۰ سال گذشته ایران اسلامی موفقیت‌های خوبی درعرصه‌های مختلف کسب کرده و در حوزه علمی نیز به لحاظ کمی وکیفی حرف اول را می‌زند.

دکتر جلالی جواران بیان کرد: اکنون بیش از چهارمیلیون دانشجو در دانشگاه‌های مختلف کشور مشغول به تحصیل هستند که در این راستا کارهای بزرگ علمی درحوزه تکنولوژی، نانوتکنولوژی، سلول‌های بنیادی و انرژی هسته‌ای انجام شده است و اکنون محصولات علمی ایران نه تنها در درون خود کشورمان بلکه خارج ازمرزها بیشتر از داخل متقاضی دارد.

وی با اشاره به این‌که درحوزه علم به عمل ( ارتقای دانش به فناوری، مهارت وتولید) کمبود داشتیم، عنوان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی بدنبال پرکردن این خلا و تربیت نیروی ماهر برای بازارکار است.

تحصیل ۵۱۰۷ دانشجو در مراکز دانشگاهی علمی کاربردی هرمزگان

در ادامه این مراسم رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی هرمزگان گفت: در حال حاضر ۵ هزار و ۱۰۷ دانشجو در مراکز دانشگاهی این استان مشغول به تحصیل هستند و استان هرمزگان هم اکنون دارای ۹ مرکز دانشگاهی علمی کاربردی فعال است.

وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی هرمزگان در سال ۸۲ با ۱۰ کد رشته محل در ۲ مرکز علمی کابردی آغازبه کار کرد و تاکنون ۳۴ هزار دانشجوی این دانشگاه دانش آموخته شدند.

دکتر موسی جاودان بیان کرد: تعداد زیادی از این دانش‌آموخته‌ها در سازمان‌های دولتی، نیمه دولتی، بخش‌های خصوصی و کارخانه‌ها به صورت خوداشتغالی و کارآفرینی مشغول به کار هستند.

در پایان این جشن، دانش آموختگان مرکز آموزشی علمی کاربردی شهرداری قشم، جهاد دانشگاهی، آموزشی علمی کاربردی بندرعباس ۱، مرکز آموزش علمی کاربردی بندرلنگه و مرکز آموزش علمی کاربردی آلومینیوم المهدی هرمزگان لوح و تندیس پایان تحصیل خود را از دست اساتید و مسئولان دانشگاهی دریافت کردند.

همچنین دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی هرمزگان در این آیین، سوگند یاد کردند، به دانشی که آموخته‌اند وفادار بوده و در راستای خدمت به نظام اسلام و مردم از آن استفاده کنند.