دومین جشن دانش آموختگی دانشجویان برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس برگزار شد

۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۸ کد : ۴۸۴۴۴ اخبار ستاد

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی فارس، با حضور دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر حبیب دانش‌منش رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی فارس، مسئولان استانی، جمعی از معاونین و مدیران ستادی و استانی، روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان فارس، دانشجویان و خانواده های آنها، دومین مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان برتر مراکز آموزش علمی کاربردی استان فارس در سالن اجتماعات مجتمع طلائیه نیروی انتظامی این استان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با تبریک دهه فجر و گرامی داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره) و شهید سرفراز اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی از دانشجویان برای حضور باشکوه در مراسم راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد.
دکترمحمدحسین امید با اشاره به سوگندنامه‌ای که پس از دانش آموختگی توسط دانشجویان قرائت می‌شود، بیان کرد: شما سوگند یاد می کنید و باید به آنچه آموخته اید توجه کنید و در خدمت خودتان صادقانه رفتار کنید.
وی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی نخستین و بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور است و درخواست من از دانش آموختگان این دانشگاه این است که آنچه آموخته اید در طبق اخلاص برای مملکت و توسعه آن بکار ببرید.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به دانشجویان توصیه کرد: از آموزش های فراگرفته در این دانشگاه برای ارتقاء بهره وری در محیط کار استفاده کنید، به طوری که اگر در جایی مشغول کار شدید، کارفرما متوجه ارتقاء علم و دانش شما شود و متوجه شود پس از حضور در دانشگاه کیفیت بهتری در ارائه خدمات داشتید.
دکترمحمدحسین امید عنوان کرد: دانش آموختگانی که شاغل نیستند نیز نباید منتظر کسی باشند و باید با آموزش هایی که فرا گرفته اند به دنبال ایجاد کسب و کار و همچنین سبب اشتغالزایی نیز باشند.
وی گفت: اعتقاد دارم در دانشگاه جامع علمی کاربردی بیش از سایر دانشگاه ها و نظام های آموزش نظری دیگر می توانیم به مملکت خود خدمت کنیم.
در ادامه این مراسم رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی فارس گفت: بیشتر دانش آموختگان این دانشگاه در بخش های مختلف مشغول به کار می شوند و همواره این دانشگاه این افتخار را دارد که برخی دانشجویان آن حتی در زمان تحصیل وارد بازار کار شوند.
دکتر حبیب دانش منش همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایجاد مراکز نوآوری در مراکز آموزش علمی کاربردی استان فارس گفت: در این استان بیشترین مرکز نوآوری تاسیس شده و در این مراکز میزبان ایده های دانشجویان و دانش آموختگان برای تبدیل آن به تجاری شدن و همچنین ایجاد ثروت هستیم.
وی از دانش آموختگان درخواست کرد: ارتباط خود را با مراکز نوآوری استان حفظ کرده و با تشکیل روحیه همکاری بتوانند به دنبال کسب و کار و ایجاد رونق باشند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کابردی واحد استانی فارس گفت: دانش آموختگی آغاز راه برای استفاده از مهارت های کسب شده در عرصه کسب و کار است.
وی بیان کرد: در انجمن دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی که به زودی در واحد استانی فارس نیز راه اندازی می شود عضو شده و ارتباط خود را با دانشگاه قطع نکنید تا در جریان فرصت های کار و اشتغال از طریق این انجمن قرار بگیرید، همچنین در مراکز نوآوری این دانشگاه به دنبال ایجاد کسب و کارهای کوچک بوده و به دانش و مهارتی که کسب کرده اید وفادار باشید.
گفتنی است اهداء لوح سپاس به دانشجویان برترمراکز آموزش علمی کاربردی استان در عرصه های فرهنگی و ورزشی از بخش پایانی این مراسم بود.