رویداد شتاب (استارت آپی) نخودچی در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۷:۲۶ کد : ۴۸۴۵۰ اخبار ستاد

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی، با حضور دکتر قاسم زاده، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی، دکتر فرزان قالیچی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی، جمعی از مدیران ستادی و استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی، مراسم اختتامیه رویداد شتاب (استارت آپی) نخودچی در مرکز آموزش علمی کاربردی تبریز برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر یوزباشی معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی پس از ارائه گزارشی از روند برگزاری این رویداد، گفت: برنامه ریزی این رویداد از اول خرداد ماه امسال آغاز شد و با انجام تورهای فناوری در ممقان و شرکت های مختلف، نشان دادیم که این دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه نسل سومی است.

وی هم چنین ضمن ارائه گزارش طرح های واصله، افزود: در این استارت آپ ۴۹ ایده را دریافت کردیم که از این تعداد ۴۶ ایده به مرحله داوری رسید و سه  ایده بعنوان ایده برتر پذیرفته شده و حایز رتبه های برتر شدند.

در ادامه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی ضمن تبریک ایام الله دهه فجر، عنوان کرد: باید اعتراف کنیم که با انقلاب اسلامی تحول عظیمی در تمامی عرصه های کشور ایجاد شده است.

وی بر لزوم افزایش امید در بین جوانان جامعه تاکید کرد و گفت: باید با ارزش دهی به جوانان، راه را برای جوانان کار آفرین آماده کرد چرا که این عزیزان ادامه دهنده راه انقلاب هستند.

دکتر فرزان قالیچی با اشاره به اقدامات دانشگاه جامع علمی کاربردی در عرصه های مهم علمی، یاد آور شد: اقدامات زیادی در این دانشگاه در زمینه پژوهش های علمی انجام دادیم و به خود می بالیم که در مسیر اهداف انقلاب از هیچ کوششی دریغ نکردیم.

وی با اشاره به ظرفیت شهرستان ممقان در زمینه تولید و فراوری انواع نخودچی در استان آذربایجان شرقی افزود: این رویداد استارت آپی جهت بهره مندی از توان علمی دانشگاهیان و شرکت های دانش بنیان در استان برگزار می شود که نتایج بسیار خوبی داشته که با حمایت مسئولین ارشد استانی قطعا در مرحله بعدی با پیشرفت همراه خواهد بود.

در ادامه دکتر موسی زاده، مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: استان آذربایجان شرقی دارای ۳۰ مورد ظرفیت و زمینه مختلف برای فعالیت استارت اپی است که می‌تواند با فناوری نوین به استانی تاثیرگذار در حوزه علمی تبدیل شود.

وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی می‌تواند فناوری‌های مختلفی را انجام دهد و استارت آپ‌ها را به سوی سرمایه‌گذاری سوق دهد. این دانشگاه توانسته نگاه ها را به سوی ظرفیت ‌های کشور متمرکز کرده و در زمینه‌های اقتصادی با اتکا به توانایی های داخلی حرکت کند.

وی خاطرنشان کرد: امروزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دولت استارت آپ‌ها را در تمامی زمینه‌ها فراهم می‌کند، چراکه این رویداد شتاب‌ها برای مردم است.

مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان این‌که در تولید نخود دومین تولیدکننده جهان هستیم گفت: این ظرفیت اول در ترکیه بعد در کشور ما ایجاد شده است که باید با تلاش و کوشش ابتدا جایگاه خود را حفظ کرده و سپس با فناوری‌های نوین به سوی رتبه اول حرکت کنیم.

حمیدرضا قاسم زاده معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی نیز در این مراسم ضمن تبریک دهه فجر گفت: امروز جنگ، جنگ اقتصادی است و باید تلاش کنیم با افزایش صادرات بازار کشور اروپایی را به سمت ایران متمرکز کنیم.

وی افزود: محورهای این رویداد شتاب هوشمندانه انتخاب شده است، چرا که با استفاده از این محورها هر شرکتی می‌تواند برای مردم موثر باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی ادامه داد: استارتاپ‌ها می‌تواند با فناوری‌های نوین در زمینه کیفیت نیز حرکت کنند و برای کنترل کیفیت نیز کمک حال دستگاه‌های ناظر باشند.

وی گفت: امروزه علم دارای هیچ محدودیتی نیست و می‌تواند در زمینه‌های اقتصادی، صنعتی و ... با ورود کارشناسی حرکت‌های عظیمی را انجام دهد.

در پایان این مراسم و طبق داوری های بعمل آمده از 49 طرح دریافت شده به دبیرخانه، به حسین رسمی ممقانی از مرکز آموزشی شیرین عسل، دکتر محمدرضا یوسف زاده طاهری از جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی و توحید اکبرپور ممقانی از دانشگاه شهید منتظری مشهد به ترتیب به عنوان سه طرح برتر از مقام اول تا سوم با اهدای جوایزی تقدیر به عمل آمد.