حضور دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در اولین المپیاد مهارتی، فرصتی مناسب برای نمایش توانمندی ها است

۰۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۶ کد : ۴۸۶۹۷ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مرکزی، رحیم رضایی معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مرکزی ضمن اشاره به جایگاه آموزش های علمی کاربردی در مهارت آفرینی دانشجویان و کارآفرین شدن آنها، شرکت دانشجویان در المپیاد مهارتی را فرصتی مناسب برای نشان دادن توانمندی دانشجویان عنوان کرد.

معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مرکزی در خصوص برگزاری اولین المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور بیان کرد: کلیه دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در سراسر کشور برای شرکت در این المپیاد فرصت داشتند تا سوم اسفندماه با مراجعه به سایت اولین المپیاد مهارتی به نشانی https://olympiad.uast.ac.ir/fa مشخصات خود را ثبت کنند که بعد از ثبت نام کد رهگیری به افراد داده شده  که نشان دهنده ثبت نام قطعی بوده است.

وی درخصوص زمان برگزاری المپیاد افزود: مرحله استانی در روز 14 اسفندماه به صورت تئوری به صورت همزمان در سراسر کشور به صورت آنلاین برگزار می شود و کسانی که امتیاز لازم را کسب کنند در اردیبهشت ماه سال 99 در استان مرکزی با هم در مرحله کشوری رقابت خواهند کرد.

رحیم رضایی درباره ویژگی های شرکت کنندگان اظهار کرد: کلیه دانشجویانی که در زمان برگزاری آزمون عملی المپیاد شاغل به تحصیل باشند می توانند ثبت نام نمایند و نباید در تاریخ ذکر شده دانش آموخته شده باشند. باید مشخصات ثبت نام کنندگان در سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا) درج شده باشد و سلامت جسمی متناسب با رشته مورد نظر را دارا باشند، همچنین شرکت کنندگان باید التزام عملی به رعایت تمامی قوانین مصوب شده از سوی ستاد برگزاری المپیاد را داشته باشند.

وی در پایان با اشاره به جایگاه آموزش های مهارتی در رفع مشکلات کشور، ورود افراد به دانشگاه جامع علمی کاربردی را راهی برای در امان ماندن از معضل بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی عنوان کرد و گفت: دانش آموختگان این دانشگاه با مهارت هایی که در دانشگاه فرا می گیرند نه تنها می توانند برای خود ایجاد اشتغال نمایند که می توانند با ایجاد کارآفرینی دیگران را نیز مشغول به فعالیت اقتصادی کنند و برگزاری برنامه هایی مانند المپیاد مهارتی در این دانشگاه فرصت بسیار مناسبی است برای دانشجویانی که در زمینه های مختلف دارای مهارت خاص هستند. این افراد می توانند با شرکت در این قبیل برنامه ها توانمندی های خود را به منصه ظهور برسانند و دیگران را با این توانمندی ها آشنا نمای