نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۰۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۴ کد : ۴۸۷۰۳ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی، نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی این دانشگاه طی سه روز در مرکز آموزشی علمی کاربردی ماشین سازی تبریز برگزار شد.

مرکز آموزشی علمی کاربردی شهرداری، صنایع غذایی شیرین عسل، کمپرسور سازی، دادگستری کل آذربایجان شرقی، خانه کارگر، مدیریت صنعتی، آتش نشانی و خدمات ایمنی، جهاددانشگاهی، ایدم و ماشین سازی تبریز در این نمایشگاه محصولات و طرح‌های اجرایی دانشجویان خود را در معرض نمایش قرار داده دادند.

برخی غرفه‌ها نیز با تکیه بر مشاغل و کارآفرینی دانشجویان خود در عرصه‌های غیرمرتبط با رشته‌های این مرکز، محصولاتی هم‌چون زعفران، انواع ادویه جات، گل و گیاه و انواع وسایل تزئینی را عرضه کرده و به فروش رسانده و در غرفه‌های صنعتی هم‌چون نیز طرح‌ها و نمونه‌هایی از ماشین افزار، قطعات خودرو و ... که همگی به تلاش دانشجویان مراکز ایجاد شده بود نیز در معرض دید علاقه مندان و مراجعه کنندگان قرار گرفت.

در برخی غرفه‌ها نیز انواع کارهای گرافیکی، عکاسی و نقاشی در معرض نمایش قرار گرفته و انواع عروسک، جاکلیدی‌های عروسکی و تل به فروش رسید.

هم‌چنین کلینیک مشاوره اشتغال و کارآفرینی نیز در این نمایشگاه فعال بوده و اساتید این دانشگاه به حاضران و علاقه مندان مشاوره‌هایی در خصوص ایجاد و رونق اشتغال ارائه کردند.

میرنریمان یوزباشی معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی و دبیر این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه پنجمین سال متوالی است که به همت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و همکاری مراکز آموزشی علمی کاربردی تبریز، طی سه روز در بخش‌هایی چون ارائه طرح‌ها و ایده‌های دانشجویان، کارآفرینان دانشجو و کلینیک اشتغال برگزار شد.

میرنریمان یوزباشی افزود: معرفی دانشگاه جامع علمی کاربردی و دستاوردهای دانشجویی به جامعه، دانش آموزان و دانشجویان سایر مراکز از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه بوده اس و هدف این دانشگاه در نمایشگاه اشتغال سال آتی، مشارکت تمامی مراکز آموزشی علمی کاربردی تبریز و ارائه طرح‌های جدید، نوین و کارآمد است.

وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی به دنبال توسعه علم و کاربرد و کارآفرینی است و برگزاری استارتاپ و کمپ نوآوری از جمله اقدامات این دانشگاه در راستای کارآفرینی بوده و نمایشگاه اشتغال نیز در همین راستا برپا می‌شود.

معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی گفت:

دبیر نمایشگاه عنوان کرد: با مشارکت ۸۰ درصدی مراکز آموزشی علمی کاربردی تبریز، روسای مراکز علمی کاربردی ضمن  بازدید از این نمایشگاه، محصولات عرضه شده را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند.